Gå til innhold
 • Bli medlem

shoorthy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Dette er bare min erfaring, men tlt5 virker trangere over lesten. hvis du vil ha one px så har jeg et par i 27,5 brukt en halv sesong som jeg kan selge:)
 2. jakka har fått et lite rift bak på ryggen og slitt hull ved manskjetten ned på armen, buksa har fått slitt hull nede på beinet i en søm. min første trollveggen dress blei kjøpt en eller annen gang rundt midten av nittitallet og hadde en helt avsindig slitestyrke! mulig det bare er meg men synes ikke arcteryx er noe mer snobbete enn alle andre high end merker, men så er jeg en av de som velger utelukkende velger uteklær utifra passform og egenskaper:) håper du blir fornøyd med valget og får masse gode turer i klea:)
 3. jeg har nyeste versjon trollveggen proshell og kan ikke si jeg er storfornøyd med den, synes det er dårlig slitestyrke på den i forhold til bla arc'teryx. Den nærmest uvirkelige slitestyrken til "gamle dagers" trollveggen er definitivt en saga blott. Men sånn bortsett fra hull i både bukse og jakke etter 6mnd forholdsvis forsiktig bruk så er jo snittet og detaljer på klea ganske riktig, ihvertfall i mine øyne. men det er klart at svir man av 10000,- på jakke/bukse så bør de helst holde litt lenger:)
 4. shoorthy

  Skalljakke

  Jeg har hatt trollveggen i bruk i ca 4mnd nå, og jeg er ikke direkte imponert over slitestyrken, har slitt hull i både bukse og jakke. Ikke har de klea vært med på mer enn man kan forvente av klær av dette "kaliberet" de har ihvertfall tålt MYE mindre enn hva jeg har dratt arcteryxproduktene mine imellom.Men jakka har god lengde, bra hette og et snitt som passer meg, lommene burde vært noe større. Har også hatt theta ar, og angrer på at jeg valgte å selge denne til fordel for trollveggen.
 5. [Hidden Content] er det virkelig sånn vi vil ha det i fjellet??
 6. nå kan jeg bare svare for meg selv, men det er sjeldent det går fortere enn 10-15 kmt i skiløypene, tror de aller fleste av skotersjåføra til røde kors er smertelig klar over avisoppslaga det vil bli hvis en eller annen skiløper skulle havne under skoter`n! mulig det er andre her som har andre erfaringer.. men stort sett så er det jo slik at når røde kors er i løypa har de et eller annet oppdrag, enten det er for å søke, transportere skadde eller opplæring. HVIS noen skulle kjøre bare for å kjøre, så vil nok det bli gjort helt andre steder enn i skiløypa! og strengt tatt så er det helt
 7. nå er vel sikkert 90% av småbåt trafikken om sommeren også unødvendig, men i aller høyeste grad akseptert... men det er jo en helt annen diskusjon:)
 8. @ sprinsteen; hvorfor skal det være greit å slå etter skoterkjørere?
 9. Dette er desverre ikke noe enkeltstående tilfelle, dette er noe som skjer hver eneste vinterferie og påske... Og for min egen del så har jeg i løpet av de ti siste åra med vakt på fjellet opplevd å bli kjefta på, spytta på, slått etter med staver og fysisk blitt hindret å kjøre forbi noen i løypa MED pasient på sleden. men jeg håper og tror at ihvertfall 98% av de som ferdes på fjellet sommer som vinter er fornøyd og glad for at vi har en såpass bra reddningstjeneste som vi har her i norge. og min erfaring er at de få som oppfører seg dårlig er folk gjerne fra bynære strøk som som h
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.