Gå til innhold
 • Bli medlem

neRve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om neRve

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå ville ikke jeg brukt disse om jeg var deg...så umiddlbart at de var produsert av polyamid, som ikke er særlig bra for kroppen din. Ikke tåler de sterk varme heller. Plast er ikke særlig miljøvennlig, men likevel uunværlig i mange sammenhenger. Jeg ville kjøpt redskaper av god "kvalitet" mtp plasttype,og ikke kinaplast.
 2. Ja gassene har de fått skikk på. Er vel ikke farlig å "spise" teflonbelegget heller, men liker bare ikke tanken. Nå leveres Litech med titanbelegg så er det er vel muligens mer slitesterkt enn mitt gamle teflon.
 3. Litech har vart i ca3år, så det er ikke rare kostnaden per tur. Nå har nok fått i meg min dose aluminium og nonstick belegg fra div kjeler og panner, men nå som ungene også skal ha mat så plager de tankene meg. Skulle gjerne sett et bra kjelesett i titan med god størrelse på kjelene.
 4. Trenger nye kjeler etter mine Primus LiTech har tatt kvelden. Non-stick er jo lette og fine keler, men synes ikke de holder lenge nok. Vurderer heller å bære litt tyngre å kjøpe rustfritt stål. Men så var det det med fastbrenning i bunn... Hva har dere andre i sekken/pulken?
 5. neRve

  Skalljakke

  Hva med Millet K Pro gtx? Stoler vi på at franskmenn kan lage gode klær...? Jakken ser i allefall bra ut, og jeg liker godt løsningen med lommene. At jakken også er forsterket med keprotec er en fordel. Noen som har sett på denne?
 6. neRve

  Skalljakke

  Synd theta sv ikke har to små brystlommer til å ha "nips" i, i tillegg til de to større lommene. Kunne også vært feste for pels. Er det ingen som jobber for noen av klesprodusentene som kan få laget en optimal jakke! Da utgår trollveggen. Jeg liker å ha vindvottene lett tilgjengelig hvis man er langt til fjells og det er bikkjekaldt.
 7. neRve

  Skalljakke

  Hvor stor er lommene på trollveggen og theta? Lommene bør romme vindvotter og være generelt store. Ser av berskrivelsen av theta at det er to brystlommer og to høyt plasserte lommer. Stemmer dette? Kan ikke se av bildet at jakken har fire utvendige lommer. Fjellreven tur har jeg sett på, men den vurderer jeg til vinter og vår-jakke. Sommer og høst vil jeg ha en jakke som er garantert vanntett mot ruskevær. Og som du sier, den er tung å drasse på i sekken. Kongur utgår. Står mellom hagløfs, trollveggen og theta.
 8. neRve

  Skalljakke

  Noen som har prøvd Hagløfs cirque eller mountain equipments kongur? Eller er det andre jakker som egner seg bedre til fjellturer gjennom hele året? Jakken bør gå nedenfor "ræva" og ha to store napoleonslommer til vindvotter ol. Hva er beste jakke?
 9. Jeg bruker ledlenser H7 til telt, campliv og rolig rusling til fots eller ski i mørket. Så har jeg med xera gemini hvis jeg trenger kraftig lys til skilkjøring ol. Du kan jo sjekke ut arctic light 2000 fra burfjord sport. De kommer også med en ny lykt snart.
 10. Hvordan funker H600? Er den god å ha på hodet når man går på ski eller jogger?
 11. Hva med Arcitic light xpg 2000 fra Hallingsport? Noen som har prøvd den. Vurderer selv piko x, men kan jo være greit med skikkelig flomlys ved enkelte anledninger, men er redd xpg 2000 blir for "vinglete" på hodet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.