Gå til innhold
  • Bli medlem

mortephix

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mortephix

  1. Så hvilken er best av Whisperlite og Expedition da?
  2. heh ja skal holde meg unna bilbensin. Så når to stykker drar på telttur en helg, hvor mye av "statoils himkok" ville du da tatt med (og hva er pris på en 5liters? sånn ca.?
  3. Så hvordan skaffer man seg brensel til disse primusene. Dersom jeg bestemmer meg for å investere i en slik Coleman helt. er det slik at man bare fyller blyfri 95 på nærmeste bensinstasjon? eller hvordan gjør man dette herre.
  4. ok gode greier nå er jeg litt mer med. Med en vanlig sånn "rema1000" ventil er det da mulig å bruke annet en slike blå små bokser man selger på sporten? vekt kan nok være en faktor og størrelse.. så noen små og enkle greie i en intersport forretning en gang-- sånn som man skrur på en blå boks... disse er greie og enkle å bruke?
  5. Takker først for gode svar. Kommer nok mest til å bruke dette nært kysten i Norges riktige hovedstad, Bergen. Forrholdene vil da være god blås, vind og et godt regnværs.... fra trutt til annen. Jeg har et 4mannstelt med "kupé" rett utenfor teltet som jeg tenkte å bruke til "Stormkjøkken" (kjøkken når det stormer!) Men misforstå meg ej. det er nok ikke slik at teltet kommer til å blåse vekk. og tror vinden er utrolig liten inne i"Kupéen" dersom dette rommet faktisk kan brukes til å lage mat i. Pris er nok også relativt. Men det er vel litt slik at dersom man ikke får noe brukanes til 200 kroner så kjøper man galant en til 400+ Men etter forholdene så hadde jeg vel håpet å fått en helt grei sak til rundt 3-400 kroner som fungerer de ca to-tre gangene i måneden jeg er ute å fisker eller reiser. I tillegg vet jeg ikke så mye om brensel osv. Hva brensel er lett å bruke, ikke mye søl eller mye å gjøre. Og når det kommer til steike- og pinnekjøtt-panner så lurer jeg på hva for noe man bør bruke til å lage mat på ved hjelp av dette. Holder det å kjøpe seg et sett med stormkjøkkenpanner? Så for å summere: Trenger en primus som kan brukes i litt vindforhold Trenger en primus som ikke er signert Røkke Trenger en primus som Da etter forrholdene vil være helt gode greier til å lage mat på (og gjerne varme teltet om det var mulig) Trenger å vite om det har noe å si hva panner man bruker Trenger å vite om det lønner seg med vindskjerm, eller om man kan bare dekke seg godt til. Så sum summarum må vel være.. Er det gode greier å kjøpe seg en til 400kroner (og hvor kjøper jeg da) Er det billig å kjøpe refill flasker. og Hvor lenge varer en sånn flaske? Hvilken kjøper jeg da?
  6. Sitter å gleder meg til neste gang jeg skal ut av huset med teltet på ryggen og fiskestangen i sekken. Hver gang jeg drar ut på den store turen føler jeg likevel det er noe som mangler. Hver gang må jeg ut å samle ved. samle noe som brenner like godt som fjordårets VG. Så nyttårsløftet i år må være å skaffe seg "fjordårets VG" på boks. Derfor er spørsmålet mitt til dere ærfarne naturfordrere; Dersom jeg skal ha meg noe å lage mat på i nærheten av teltet, som en gassbrenner og primus; for en ikke så dyr penge. Hva ville DERE annbefalt å kjøpe uten å virkelig kjøpe noe utrolig dårlig
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.