Gå til innhold
 • Bli medlem

Storm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Storm

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Silva X-Trail Plus hodelykt hos Clas Ohlson til 699 kr + 99 kr i frakt [Hidden Content] ... =169368221" target="_blank
 2. Kanskje en ide å opplyse om straffen hvis du blir stoppet i tollen også da.. Har lest om smuglere som er bøtelagt mellom 5 og 30 tusen.
 3. Tja, nå er det jo ikke det jeg sier da. Det jeg prøver å få frem er at DNT har gjort en dårlig jobb med avtalen. Hvis du mener at det er det samme som at Amfibi snyter oss synes jeg nok at du angriper problemet fra feil ende. Det er jo greit at det gjøres oppmerksom på at avtalen ikke er bra, men jeg vil nå fortsatt hevde at ansvaret for avtalen ligger hos DNT og at det derfor er DNT som bør kritiseres. Jeg har jobbet med innkjøp i mange år og det blir litt som om firmaet jeg var ansatt i skulle kritisert leverandørene våre hvis jeg skrev en dårlig avtale..
 4. Jeg vil fortsatt påstå at det da er DNT som har gjort en dårlig jobb når det gjelder å forhandle frem gunstige avtaler for medlemmene. De som mener at avtalen er dårlig burde jo heller henvende seg til DNT og opplyse om det fremfor å kritisere butikken på et nettforum..
 5. Siden avtalen ligger ute på DNT's sider er det vel DNT som har forhandlet frem/godkjent avtalen og da er det vel strengt tatt DNT som har ansvaret for kvaliteten på avtalen eller? Regner da med at Åsnesavtalen og avtalen med Oslo Sportslager er like "dårlige"?
 6. Ser ut til at han kan gå glipp av noen kroner han allerede har "tjent" også.. [Hidden Content]
 7. Jeg er fullstendig klar over at jegere har skutt andre jegere de jakter sammen med, men har det skjedd at rypejegere har skutt tilfeldige turgåere (i Norge)?
 8. Joda, men nå er jo tyveri av jaktvåpen nesten ikke forekommende i Norge. Problemet er vel heller smugling av håndvåpen fra gamle "øst".
 9. @Utemannen: Du er neppe jeger selv eller? Av de tjuvjegerne jeg "vet" om er samtlige jegere med jaktterreng. Når det gjelder drøssevis med våpen så er nå jaktvåpengarderoben nå på 6 våpen. Blir jeg farligere for samfunnet om jeg har to våpen enn ett? Jeg er tross alt vurdert av politiet til å være skikket til å ha våpen (ABB er jo så usannsynlig utrolig at han ikke regnes inn her). Når det gjelder biler er det vel ikke annet krav til sikkerhetsutstyr enn sikkerhetsbelter? ABS osv eller airbager finnes det vel ingen regler for?? Jeg synes også det er litt arrogant å avskrive alle pistol
 10. Hmm.. Hva mener du med "jaktløyve"? Mener du betalt jegeravgift eller en plass å utøve jakt? Og mener du at tusenvis av konkurranseskyttere ikke skal få ha våpen??
 11. Nå vet jeg ikke hva de sa på apoteket der du kjøpte disse, men mitt lokale apotek sa nå at de IKKE duger mot lemenpest. Nå kan det dog nevnes at de på apoteket sendte meg videre til Mattilsynet når jeg spurte de om hva jeg burde kjøpe.. "Vanneksperten" på Mattilsynet kunne dessverre ikke gi noe godt svar så jeg har kun drukket vann fra større bekker Det som er litt festelig er at hverken apoteket eller "vanneksperten" kunne tipse om steder som selger klortabletter
 12. [Hidden Content] Snøen forsvant med regnet i pinsen
 13. Storm

  hagle skyting

  Er det ikke 300 kg som er grensen for ikke å bolte det fast?
 14. Kraftig reduksjon i antall rundt Mysuseter og innover mot Rondvassbu også virker det som. På senhøsten/tidligvintern vrimlet det av lemen, og nå etter at snøen er gått har jeg bare sett et par-tre på hver tur de siste dagene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.