Gå til innhold

Storm

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Storm

  Røverkjøp og gode tilbud

  Silva X-Trail Plus hodelykt hos Clas Ohlson til 699 kr + 99 kr i frakt http://www.clasohlson.no/Product/Produc ... =169368221" target="_blank
 2. Storm

  Ammunisjon til rypejakt

  Kanskje en ide å opplyse om straffen hvis du blir stoppet i tollen også da.. Har lest om smuglere som er bøtelagt mellom 5 og 30 tusen.
 3. Storm

  Amfibi - DNT medlem "rabatt"

  Tja, nå er det jo ikke det jeg sier da. Det jeg prøver å få frem er at DNT har gjort en dårlig jobb med avtalen. Hvis du mener at det er det samme som at Amfibi snyter oss synes jeg nok at du angriper problemet fra feil ende. Det er jo greit at det gjøres oppmerksom på at avtalen ikke er bra, men jeg vil nå fortsatt hevde at ansvaret for avtalen ligger hos DNT og at det derfor er DNT som bør kritiseres. Jeg har jobbet med innkjøp i mange år og det blir litt som om firmaet jeg var ansatt i skulle kritisert leverandørene våre hvis jeg skrev en dårlig avtale..
 4. Storm

  Amfibi - DNT medlem "rabatt"

  Jeg vil fortsatt påstå at det da er DNT som har gjort en dårlig jobb når det gjelder å forhandle frem gunstige avtaler for medlemmene. De som mener at avtalen er dårlig burde jo heller henvende seg til DNT og opplyse om det fremfor å kritisere butikken på et nettforum..
 5. Storm

  Amfibi - DNT medlem "rabatt"

  Siden avtalen ligger ute på DNT's sider er det vel DNT som har forhandlet frem/godkjent avtalen og da er det vel strengt tatt DNT som har ansvaret for kvaliteten på avtalen eller? Regner da med at Åsnesavtalen og avtalen med Oslo Sportslager er like "dårlige"?
 6. Ser ut til at han kan gå glipp av noen kroner han allerede har "tjent" også.. http://www.dagbladet.no/2011/09/23/nyheter/litteratur/bok/kristoffer_clausen/innenriks/18264884/
 7. Storm

  Forvekslet med rype?

  Jeg er fullstendig klar over at jegere har skutt andre jegere de jakter sammen med, men har det skjedd at rypejegere har skutt tilfeldige turgåere (i Norge)?
 8. Storm

  Sikkerhet på tur......våpen?

  Joda, men nå er jo tyveri av jaktvåpen nesten ikke forekommende i Norge. Problemet er vel heller smugling av håndvåpen fra gamle "øst".
 9. Storm

  Sikkerhet på tur......våpen?

  @Utemannen: Du er neppe jeger selv eller? Av de tjuvjegerne jeg "vet" om er samtlige jegere med jaktterreng. Når det gjelder drøssevis med våpen så er nå jaktvåpengarderoben nå på 6 våpen. Blir jeg farligere for samfunnet om jeg har to våpen enn ett? Jeg er tross alt vurdert av politiet til å være skikket til å ha våpen (ABB er jo så usannsynlig utrolig at han ikke regnes inn her). Når det gjelder biler er det vel ikke annet krav til sikkerhetsutstyr enn sikkerhetsbelter? ABS osv eller airbager finnes det vel ingen regler for?? Jeg synes også det er litt arrogant å avskrive alle pistolskyttere samt alle konkurranseskyttere som skyter på lengre hold enn 50 meter som "unødvendige" siden du mener at salong rekker.. Det vi dog er enige om er at våpen til selvforsvar på tur i Norge er totalt unødvendig Edit; glemte det viktigste jo.. Mener du virkelig at dersom en jeger ikke får jakt et år (de færreste er grunneiere med garantert jakt) så skal våpen leveres inn til politiet? Hvem skal betale for lagringsplass og dokumentasjon av de tusener av våpen som da blir levert inn hvert år? Personlig kan jeg nesten synes at aktiviteter som rafting, padling, terrengsykling, basehopping, hanggliding, fallskjermhopping, fjelklatring osv bør forbys da det hvert år omkommer folk som en følge av disse "unødvendige" fritidsaktivitetene. Dette er ren ironi, men disse aktivitetene tar vel flere liv enn våpen som eies av jegere og konkurranseskyttere (og vi er endel hundretusen)..
 10. Storm

  Sikkerhet på tur......våpen?

  Hmm.. Hva mener du med "jaktløyve"? Mener du betalt jegeravgift eller en plass å utøve jakt? Og mener du at tusenvis av konkurranseskyttere ikke skal få ha våpen??
 11. Storm

  Katadyn Micropur classic

  Nå vet jeg ikke hva de sa på apoteket der du kjøpte disse, men mitt lokale apotek sa nå at de IKKE duger mot lemenpest. Nå kan det dog nevnes at de på apoteket sendte meg videre til Mattilsynet når jeg spurte de om hva jeg burde kjøpe.. "Vanneksperten" på Mattilsynet kunne dessverre ikke gi noe godt svar så jeg har kun drukket vann fra større bekker Det som er litt festelig er at hverken apoteket eller "vanneksperten" kunne tipse om steder som selger klortabletter
 12. http://reise2.fjord1.no/Fjord1IISStaticTables/Tables/ruter/t/05-658.htm
 13. Storm

  Snøforhold i Rondane

  http://www.loypelaget.com/webkamera/index.htm Snøen forsvant med regnet i pinsen
 14. Storm

  hagle skyting

  Er det ikke 300 kg som er grensen for ikke å bolte det fast?
 15. Storm

  Lemmen og drikkevann

  Kraftig reduksjon i antall rundt Mysuseter og innover mot Rondvassbu også virker det som. På senhøsten/tidligvintern vrimlet det av lemen, og nå etter at snøen er gått har jeg bare sett et par-tre på hver tur de siste dagene.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.