Gå til innhold
  • Bli medlem

Ukjent

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Vi er en gjeng som skal gå fra Hjerkinn til Lillehammer rett over nyttår hvis føret tillater det. Er det noen som vet om det ligger mye snø i området for tiden? Jeg vet det har vært mye nedbør i Lillehammerområdet, men i Lillehammer sentrum ligger det kun som is. Jeg har ingen idé om hvordan snøforholdene er i Rondane. Noen som vet?
  2. Tusen takk for svar! Skal ringe og høre
  3. Hei igjen! Er det noen som vet hvordan det er med offentligtransport opp mot fjellene i Jotunheimen og Rondane? Hvis jeg drar til Jotunheimen tenkte jeg å begynne ved Leirvassbu for å gå inn mot Memurudalen og bruke det som basecamp. (Går det forresten å gå opp til Besseggen som dagstur fra Memurudalen? (ikke at det er viktig, men hvis det går tenkte jeg å ta turen)) Går det busser fra Lom opp mot Leirvassbu? Det trenger ikke å gå buss helt frem til døren, jeg kan godt gå en stund, men jeg har slitt med å finne ut hvordan jeg skal komme meg opp dit. Er det noen andre steder det er bedre å starte hvis jeg skal innover til Memurudalen som er tilgjengelig med buss eller lignende? Hvis jeg drar til Rondane tenkte jeg å begynne ved Spranget og gå til Rondvassbu og litt videre inn mot Bjørnhollia for å bruke området der som base. Går det busser fra Otta opp mot Spranget/Mysusæter? Jeg skjønner ikke rutetabellene til Opplandstrafikk. Håper noen som har tatt turen opp til områdene med offentlig transport kan hjelpe meg
  4. Hei! Jeg har i løpet av de siste par årene fått en kraftig oppsving i fjelltur-interessen min etter å ha skydd det som pesten i ungdomsårene. Etter en tredje tur til Rondane tidligere i år bestemte jeg meg for å kjøpe meg et telt og resten av turutstyret jeg manglet for å kunne benytte fjellene og skogene vi har her i landet litt mer flittig. Jeg skulle egentlig en tur til Belgia i August, men nå ser det ut som denne turen faller i fisk, så jeg tenkte jeg heller skulle ta meg en tur på fjellet. i den anledning fant jeg dette forumet, og håper noen her kunne ha noen tips til hvor jeg skal dra. Jeg bor i Lillehammer og har bare tilgang på sykkel, tog og buss. For noen uker siden var jeg en tur i området her for å teste ut det nye utstyret og syklet fra Sjusjøen gjennom Åstdalen til Djupen og ble der noen dager for å fiske og slappe av. Denne gangen har jeg lyst til å komme meg litt lenger bort, og tenkte aller først Rondane siden jeg har vært der før. Men så slo det meg at Jotunheimen er nært, og det går jo å ta buss/tog til et sted lenger unna også. Men så er det dette med tid. Jeg jobber til 15.00 den 11. August, så hvis jeg gjør alt klar kvelden før, kan jeg dra rundt klokken 16.00. Jeg skal tilbake på jobb 16. August kl. 15.00, så det er viktig at jeg er tilbake til 13.00 samme dag så jeg i det minste rekker å ta meg en dusj før jeg skal tilbake på jobb. Er det noen som har noen tips til hvor jeg burde dra? Jeg er åpen for det meste, så lenge ikke for mye av tiden går til å reise til og fra stedet, ettersom jeg vil ha så mye tid som mulig i fjellet. Om det er mulig å sykle på stiene der (jeg har en god terrengsykkel) så er dette et pluss, men det er på ingen måte et krav å ha med sykkel. Det var den forrige turen jeg tok med meg sykkel for første gang og forelsket meg litt i det (selv om det meste av syklingen foregikk på grusveier på fjellt), så det frister å ta med sykkel denne gangen også. Hvis det er muligheter for toppturer er dette også et kjempepluss. Jeg håper noen her har noen gode tips å komme med. Jeg føler jeg har kastet bort så mange år jeg kunne brukt i fjellet, så nå gjør jeg alt jeg kan for å hente inn det tapte .
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.