Gå til innhold
 • Bli medlem

AndreasB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AndreasB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. AndreasB

  Catch & Release

  elsker å fiske, men fisket skal ha en mening. På turer i skog og mark fiskes det for å sikre middag, fisker ikke opp mer enn man trenger. ser selvfølgelig også an vannet. er det småvann med noen få men store klubber, så er det viktig å redusere fiskepresset der. Og er du i et overbefolket vann er kanskje ikke den beste løsninga at største sluggern i vannet havner på bålet.
 2. masse åpne vann nå!! Bare å komme seg ut å teste stanga! var ute i slutten av påska på flere vann i 400 meters høyde som var vidåpne;)
 3. den er god. greit å vite om jeg skal prøve ut noen av sekkene deres, som jeg har lyst til..
 4. kan ikke annet enn å støtte opp om denne... knallstang!! nydelige kastelengder og
 5. er det noen som har negative opplevelser med skulderremmene? Syns sekkene virker bra, men har fått noen tilbakemeldinger fra bekjente på at de er for smale og "graver" seg ned i skuldrene. Er det noe i dette eller er det for dårlig tilpasning av brukeren? Selv har jeg norrøna para ranger og de remmene er brede!!
 6. FSK(Forsvarets Spesialkommando) pleier å ha stand. Har vært der de siste åra og har alltid sett den! Har ikke sett at de selger noe, men gir bare info om mulighetene der.
 7. takk for det mikkel! har lyst på et d700 selv, men studenttilværelsen tillater ikke det enda:p kommer til å følge med på bloggen din!
 8. kan vel også ta fly til sandnessjøen! Derfra kan du ta båt inn vistenfjorden. Nydelig innover der!
 9. absolutt enig her. Har brukt para ranger i mange år nå, og den leverer. Selv med tung bør på ryggen(30kg+) når recon burde være best, er den fortsatt bra!! Er selv 1.90 høy, og har ikke hatt noe problem med at den ikke passer rygglengden heller!
 10. har brukt mye gass til nå, selvom primusen i større grad foretrekkes nå om dagen. Har kun opplevd lekkasjer to ganger, og da var det snakk om billiginnkjøpte gassbokser fra Clas O. Var relativt spenstig i teltet ved de to anledningene. Opplever likevel gass som veldig driftsikkert og enkelt.
 11. knallbra bilder og en super blogg! Hva slags kamera bruker du?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.