Gå til innhold
 • Bli medlem

Odin1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Odin1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Her har du noen alternativer [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. Hei. Jeg ville sett på sekk og telt fra Hyperlite Mountain gear. Jeg har selv Porter 4400 (sekk) og Ultamid 2 (telt) og er meget fornøyd. I tillegg ville jeg tatt en titt på soveposene til Western Mountaineering eller Feathered Friends. Meget gode produkter
 3. Jeg synes ikke de er for stive. Jeg har ikke hatt noen problemer med skoene på mine skiturer. Så egentlig for meg i starten at de bare skulle brukes på overnattingsturer, men de er blidt mine faste skisko.
 4. Jeg har brukt mine i en vinter. De er store i størrelsen, så jeg gikk ned en størrelse. Meget god sko å gå med og de er varme. Utrolig bra at innerfilten kan tas ut og legges i soveposen om natten.
 5. Jeg har et HMG Ultamid 2 og det tåler overraskende mye vind. Det er laget i Dynema Composite Fabrice. Det er helt "dødt" materiale som ikke endrer seg når det går fra kaldt til varmt og motsatt. Den største utfordringen med nylon er at du vil oppleve sig ved temperaturendring.
 6. Ta kontakt med Packraft Norge. Tror de kan få tak i det meste fra HMG. Jeg kjøpte Porter 4400 der. [Hidden Content]
 7. Jeg har en Puma GWS som vinterpose og en Alpinlite som vår sommer og høstpose. Jeg har hatt dem i ca 10-12 år. Kvaliteten er super og de fungere supert enda. De hilder hva de lover når det kommer til temperaturgrense. Dunspensten er utrolig. Jeg har hatt en yttersøm på Pumaposen som løsnet, men det fikset Oslo sportslager uten kostnad (det er ikke mulig å se at den er reparert) Folk har forskjellig oppfatning av hva ting er verdt, men for meg har det absolutt vært vært pengene.
 8. Vi har brukt Hilleberg Keron 4 GT som familietelt. Det har fungert utrolig bra for oss både sommer og vinter. Det veier rett i overkant av 5 kg tror jeg, men fordelt på 4 personer er det helt ok. Det er nå brukt i snart 13 år og det er fortsatt i super stand. Når man er 4 personer er det stor fordel med 2 innganger. Det koster litt mere enn hva du hadde tenkt, men om du er litt tålmodig vil du finne det på tilbud. [Hidden Content]
 9. HMG Ultamid 4. Det settes opp med vandrestaver, men du kan få kjøpt en karbonstav som erstatning. Koster utrolig mye penger:-( [Hidden Content]
 10. Er det flere som har samme problem? Jeg har en MSR Dragonfly med dragon tamer fra BernieDawg som jeg har brukt problemfritt i ca 3 år. Etter at jeg så innlegget har jeg sjekket dragon tameren, og den ser helt i orden ut. Brenner supert. Jeg for varmer med rødsprit og lar flammen brenne ut før jeg starter primusen.
 11. Dette skjer på min MSR Dragonfly og MSR Wisperlite. Det er bare å blåse ut den lille flammen så er problemet løst. Det ligger fortsatt bensin i slangen etter at du hat slått av primusen ved pumpen. Det er ingen trykk lenger i slangen så bensinen som er igjen renner sakta og det tar tid. Om du er i tvil om primusen fortsatt lekker bensin etter du har blåst ut flammen, kan du sette primusen oppå avispapir natten over.
 12. Helsport holder sikkert mål , men du etterlyser skikkelige gode poser, og jeg ga deg noen alternativer😀 Det finnes mange utstyrsprodusenter som vi her oppe i nord ikke en gang vurderer når vi skal kjøpe nytt utstyr.
 13. Er du ute etter det beste, så har du tre alternativer her: [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Jeg har selv Western Mountaineering Puma GWS. Den har jeg hatt siden 2009 og den har fungert helt glimrende.
 14. Kan hive meg på anbefalingen av Hyperlite Mountain gear sin Porter 4400. Utrolig enkel, men fantastisk sekk å bære opp til ca 20 kg. De er dyre, men det er vært det. [Hidden Content]
 15. Her vises Soulo oppsatt i vind.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.