Gå til innhold

Odin1

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Odin1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette skjer på min MSR Dragonfly og MSR Wisperlite. Det er bare å blåse ut den lille flammen så er problemet løst. Det ligger fortsatt bensin i slangen etter at du hat slått av primusen ved pumpen. Det er ingen trykk lenger i slangen så bensinen som er igjen renner sakta og det tar tid. Om du er i tvil om primusen fortsatt lekker bensin etter du har blåst ut flammen, kan du sette primusen oppå avispapir natten over.
 2. Odin1

  Ekstrem sovepose

  Helsport holder sikkert mål , men du etterlyser skikkelige gode poser, og jeg ga deg noen alternativer😀 Det finnes mange utstyrsprodusenter som vi her oppe i nord ikke en gang vurderer når vi skal kjøpe nytt utstyr.
 3. Odin1

  Ekstrem sovepose

  Er du ute etter det beste, så har du tre alternativer her: http://www.valandre.com/sleeping-bags/thor-neo.html https://www.westernmountaineering.com/sleeping-bags/gore-windstopper-series/bison-gws/ https://featheredfriends.com/collections/winter-expedition-sleeping-bags/products/feathered-friends-snowy-owl-ex-minus-60-down-sleeping-bag Jeg har selv Western Mountaineering Puma GWS. Den har jeg hatt siden 2009 og den har fungert helt glimrende.
 4. Kan hive meg på anbefalingen av Hyperlite Mountain gear sin Porter 4400. Utrolig enkel, men fantastisk sekk å bære opp til ca 20 kg. De er dyre, men det er vært det. https://www.hyperlitemountaingear.com/
 5. Her vises Soulo oppsatt i vind.
 6. Hei. Flott jakke du har laget. Hvilket stoff har du brukt til strikk kanalen i hetta og til beskyttelse av haken mot glidelåsen?
 7. Hei. Hvordan var mønsteret? Står det bare mål i cm, eller er det flak du kan legge ut og klipper etter? Vil du si at mønsteret er mulig å bruke til en anorakk i bomull?
 8. Hei. Jeg har en Togokløv. Hvor stor er hunden din?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.