Gå til innhold
 • Bli medlem

Hamlet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hvis jeg tar et vikariat i by eller tettsted, som varer i en fjorten dagers tid, vil det være helt nødvendig med rene klær og personlig hygiene. Det er greia. Folk har fordommer mot ansatte som bor i telt. Men noe må man jo ha for å fylle matsekken!
 2. Te? Noen du kan anbefale? Jeg må jo imponere på kommende date med Huldra!
 3. Bok bestilt! Er den alright sånn i henhold til midtnorsk flora og fauna?
 4. Jeg trenger en skikkelig upålitelig turkamerat, eller flere, for å skyte en ny TV-serie ute i den eventyrlige, norske natur. Motto: "Vi vet ikke helt hvor vi skal." Flere kanaler har meldt sin interesse. Problemet blir sponsorer, da både Bergans og Ajungilak har takket nei (Norrøna har ikke engang svart på forespørselen). Hjelp meg med å dra igang Norge på trass!
 5. Jeg har veid litt opp og ned, gått litt til og fra; forberedt meg på det meste i forhold til et laaangt fjellopphold. Vaskemaskin og tørketrommel går ikke i recon-packen (utrolig nok), og hygiene er viktig, tross alt. Det kan jo være jeg møter på nymfer og alver og det som verre er, og da er det ikke noe særlig med soveposemønstrede skjorter eller pollen-fargede bukser. Okey, jeg kan tørke overbål og boble opp vann ogsåvidere, men det vil bli et prosjekt uten like, i tillegg til at klærne da vil stinke røyk. Har jeg først gått inn i Bergen by, vil jeg kunne nyte de skjønne damene der uten at
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.