Gå til innhold
 • Bli medlem

Raggi_Thor

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sjekk sndybde på [Hidden Content] Det ser brukbart ut i fjellene øst for Selbusjøen.
 2. Ikke for å krangle eller skryte eller noe sånt, men det er vel noen titusener i Trondheim (Bysåsen, Ugla, Flatåsen etc) som bor omrent sånn MEN jeg var en gang i Molde og gikk en liten tur på fjellet rett bak byen, og det er jo mere fjell eller høyfjell nære byen der enn vi har her!
 3. Da bor du ikke helt i fjæresteinan akkurat
 4. Nysnø i Bymarka nå, 10 minutter fra Torvet
 5. Det er ihvertfall veldig mye brukbart på finn. no, fine E99 f.eks. I butikkene har jeg sett en del Voss og Glittertind (Madshus) og mange av de smaleste Åsnes-skiene (Vikafjell?) ganske rimelig.
 6. Hva som er passende spenn avhenger selvsagt av din vekt, men kanskje like mye av hvordan du går (løper), din teknikk og form/styrke. For rolig turgåing og folk som ikke trener langrenn så er mykere ski ofte en fordel. Mange anbefaler festesmurning langt foran og bak "smørelommen", men da kan du like gjerne ha mykere ski (som også svinger lettere). Håper dette var forståelig.
 7. Er ikke Linken litt tung til det bruk? Søkte etter vekt nå, men fant ikke noe i farten. Må du ha smørespenn? Hvis ikke, kjøp noen gamle Tua så sparer du ca 3000kr
 8. Fine lærsko, Asolo o.l., koster rundt 500kr på Finn.
 9. Enig med deg Bernt! Da jeg var 11 tok jeg trikken alene til Lian, gikk til Grønlia, Kvistingen, Elgsethytta og Skistua. En gang rota jeg meg bort, men kom meg til Granåsen og tok buss hjem.
 10. OKV i Ny-Stalingrad, eller noen som kjenner ham, Jeg kjøper veldig gjerne de Helium-skiene!
 11. Asolo Extrem str 43 på Finn: [Hidden Content]
 12. Jeg lurer på om disse fra Garmont kan være en erstatning, men de er lettere, med 850g/sko er de lettere enn mine Asolo Morgedal som veier ca 1kg og mye letter enn TeleLights som veier ca 1,5kg: [Hidden Content] Så har du moderne tursko fra Fischer, Alpina og denne fra Rossignol (BC X11), noen som har prøvd disse?
 13. Enig med mange her. Området mellom Kobberdammen og Gråkallen er bratt, snørikt og folketomt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.