Jump to content

fjordafyr

Passivt medlem
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

fjordafyr's Achievements

  1. Takk også for dei siste tipsa. Garmonttøvlane blir imidlertid ein heilt annan kategori, både på prestasjonar og på handverkskvalitet. Det ser ein på første augekast... Finn-tipset er verdt å følgje...: ) Takk igjen!!
  2. Takk til jpn, som var snill å seie frå om at han hadde eit par til sals i 8,5!! Supert! Har henta støvlane, og ser fram til igjen å kunne gå skikkeleg på veg opp... Kjøper gjerne eit par til om nokon har det!
  3. Takk for tips. Har sjølv sett sidene til Andrew shoes... Dei manglar igrunn berre akkurat denne type støvel. Elles bra sortiment. Når det gjeld tipset ditt Lompa, må eg berre seie at du gjorde eit kupp!! : ) -og det kunne ha vore interessant å sjekke ut. Men den støvelen eg ser etter er frå tida før Extreme kom med spenner. Den modellen som var parallell med spennemodellen, hadde høg spoiler i skaftet bak, og dermed ikkje laga for å gå særleg langt med. Modellen før derimot....Sleit ut to par heilt til dei revna... : ) har einkvan gode røynsler med å bestille skiutstyr frå amerikanske butikkar??
  4. Eg er sikkert ikkje åleine om å sakne verda sin beste turstøvel til lette topptur/telemarkski, nemleg legendariske Asolo extreme.... den med lav skjæring bak. (sukk!) Har ikkje hatt ein gnagsårfri toppturdag sidan eg måtte gå over til plasten sitt fukthelvete på slutten av 90-talet... Lurer dermed på om nokon med liknande erfaringar , på si vandring kring i verda, har sett noko som KAN eratatte denne legenda. Den må vere stivare i skaftet enn Varg skavl. Viss ikkje er det ikkje dugande til nedtur, og det må det jo vere!! Har sett Scarpa Wasatch på USA-sider....Har nokon der ute røynsler med denne støvelen? Kan denne skaffast her til lands? Finst det andre lærstøvlar med avstivning inne i skaftet?? Med von om å få høyre synspunkt og tips om løysingar ...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy