Gå til innhold

lasse monsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. lasse monsen

  Hvor bra er Nanok?

  Jeg har nanok trio selv, og det ser meget lovende ut. Må medele at jeg faktisk ikke har fått prøvd det ennå, men skal komme med konkrete innspill. Fikk en meget hyggelig pris på dette. Pluss at Nanok vinner relativt overlegent på vanntetthet(vannsøyle) når der kommer til både ytterduken og bunnduken. Pluss at di bruker DAC teltstenger noe som er mye sterkere å lettere enn helsport sine.
 2. lasse monsen

  Ulvang Rav ullgenser.

  Hei. Er det plent umulig å spore opp en Ulvang Rav genser? Er det noen der ute som vet hvor man kan få kjøpt en slik. Er tomt på di fleste nettbutikkene. Jeg tar gjerne imot forslag. Det er altså størrelse M og i Koksgrå farve. mvh. Meg;)
 3. lasse monsen

  Kano/fot tur med fiske i Femundsmarka.

  Tusen hjertelig takk for mange gode og utfyllende svar! Dette kommer godt med. Vi har allerede satt fast dato for prosjektet(expedisjonen). Avreisedato blir mandag 7 juni, og vil vare i 4 uker. Følg gjærne med på vår nett side: www.femund2010.webs.com for oppdatert informasjon og planlegging av turen. Bli medlem på vår side om dere ønsker oppdatering fortløpende:) mvh. Nordlandsguttasvillmarksliv:D
 4. lasse monsen

  Kano/fot tur med fiske i Femundsmarka.

  hehe:) supert. Har aldri fått harr, så det blir jo spennende. men tanken var å gå nordover til volsjøan, og deretter padle til nedre muggsjø. padle oss derfra å ned mugga. Fader så jeg gleder meg!
 5. lasse monsen

  Kano/fot tur med fiske i Femundsmarka.

  Ja men den er god:) Men vet du om reva og revsjøen er over tregrensen?
 6. lasse monsen

  Kano/fot tur med fiske i Femundsmarka.

  Ja ser den. Hmm. Kanskje vi bør utsette reisen 2 uker frem til 21 juni ? Hvis du går inn på nettsiden så ser du ruten(e) vi vurderer. Men hovedmålet er å komme seg opp til Revsjøen. Og ruten videre har vi ikke helt klart å bestemme oss for. Men det er jo en del av "kosn" å planlegge ruten etterhvert på turen:D Men blir spennende å se hvor tidlig våren kommer. Men når er det vanlig at det "våres" så langt sør i landet? er jo tett opp mot Sverige så det blir vell kanskje ikke så varmt, så høyt, tidlig.
 7. lasse monsen

  Kano/fot tur med fiske i Femundsmarka.

  Hei. Vi er to som skal innover Femunds nasjonalpark område nå til sommeren. Vi bli å bruke 4 uker på turen. Dette for å oppleve mest mulig av området. Vi har satt startdato på turen til 7 juni. Og mitt spørsmål til dette er om dette er for tidlig med tanke på fiske? Grunnen til jeg spør er simpelten at vi to som skal på tur er begge fra Lødingen langt nord i nordland, og vi aner ikke hvordan fiske er der nede i den perioden. Jeg vet med tanke på temperatur i vannet har mye å si på hvor aktiv fisken er. Men vil temperaturen i vannet være varm nok til at fisken er aktiv å biter bra allerede fra 7 juni? Går jo ikke ann å sette en fast dato på når fisket er bra. Men kanskje det er noen der ute som har erfaringer om dette. Blir meget glad for tilbakemelding:) PS: sjekk gjærne ut vår webside til prosjektet: www.femund2010.webs.com mvh. Lasse Tiller Lødingen - Nordland
 8. lasse monsen

  Første tur i Ally-kanoen :)

  Ja jeg tror deg så gjærne at dere koset dere bra! Jeg å en kompis skal på en måneds lang cano/gåtur. vi har allerede begynt planlegging å har enormt med sommerfugler i magen! Livet er i skog å mark:)
 9. lasse monsen

  Valgt av rett padleårestørrelse.

  Takk for raske å konkrete svar:) Til stor hjelp. Jeg tar helg i dag, så god helg:)
 10. lasse monsen

  Første tur i Ally-kanoen :)

  Er det "dram dunken" som står til venstre for ryggen hans;)?
 11. Hei. Jeg er helt ny i denne padlefrontn. Men til sommeren skal jeg å en kompis til Femund å padle oss oppover nasjonalparken. Men nok om det. Det jeg lurer på er hvilken størrelse på padleåren jeg skal bruke? Jeg er 178cm høy. (kanskje det har noe å si på lenge på åren??) Valget står mellom 140, 150 og 160cm lange årer. Hva velger jeg?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.