Jump to content

beech

Aktiv medlem
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by beech

 1. Super! Da trenger jeg garmin 450 ! Har kamera, trenger ikke på GPS'n. Så da tolker jeg det slik at gps kjøpt i USA fungerer like bra som de kjøpt i Norge?
 2. Språk er ikke viktig. Primært tenk å bruke den med turkart samt sjøkart
 3. Hei. Kjapt spm. Kan en tur GPS (oregon 550t) kjøpes i USA og vil den fungere like godt i Norge? B
 4. Hei! Vi er en kameratgjeng som vil prøve å gjøre noe uten om det vanlige. Vi prøver å få til en jakttur til de Russiske Skogene. Er det noen som har erfaring med dette? Vi har ikke tenkt på å bruke en "outfitter". Prøve oss å gjøre dette prosjektet selv B
 5. Hva vil "en stund si" 1 uke, 1 mnd, 1 år?
 6. Hei. Noen som har erfaring med hodepine under harde anstrengelser. De to siste toppturene jeg har vært på har jeg fått intens hodepine ved anstrengelser. Gå med randoneeski i puddersnø... Ikke vært plaget med dette før, kom veldig plutslig. Har lyst på fjellet i helga, men vet ikke om jeg "klarer" det.
 7. beech

  cabelas.com

  Utrolig bra utvalg. Ekstreme priser på frakt. Må bergene ca 40% av det du hander for i frakt. De priser seg ut pga dette. Ikke å anbefale! Mitt tips, ebay.
 8. beech

  Hausken lydemper

  Hei. Jeg har en slik til min .308. Fungerer svært godt. Har egentlig ingenting å utsette. Hva er det du lurer på ?
 9. Maskeringstape. Det er tapen med minst motstand. Indianertriks
 10. Terningkast 3. Fort kald. My two cents.
 11. Flott bilder! Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker? Har du fotoredigert dem?
 12. Nettopp padlet i "lånt" kano på femunden. Gikk alldeles strålende, var og ute i grov sjø. No problems, men ser fordel ved kajakk om man drar på tur aleine. Leste vel at Helge Ingstad padla hele "great slave lake" aleine i en kano.. Men, folk var bygd annerledes i gamle dager.
 13. Hei. Er inne på tanken å kjøpe enten kano eller kajakk. Hvordan er lastekapasiteten i en kajakk i forhold til en kano? Hvordan er det å bære en kajakk fra vann til vann, evt dra den langs myra/skogen. Noen som har noen erfaring med padling i vann med oppakning med kajakk?
 14. Hei! Håper dere gidd å svare enda engang på et spørsmål om padling i femunden. Har akkurat leigd en kano for en weekend av femund canoe camp, 4 dager. Har dere noe gode forslag hvor det er fint å padle? Nord eller Sør?
 15. Hei. Kanskje ikke rett forum, men noen som kunne tenke seg å låne vekk en redningsdrakt i 2-uker. Jeg vil kjøpe ny til vedkommende visst jeg må bruke den.. Mvh: Beech
 16. Ikke nok med at jeg betaler nærmere 50% av lønnen min i skatt, formue skatt, årsavgift, merverdiavgift.. Hva alle pengene går til, vet jeg ikke.... Så kan ikke en stakkar spare noen kroner på en sykkel..
 17. Hei. Skal til Florida på ferie i år, tenkte jeg skulle kjøpe meg en trek sykkel. Visst jeg kjøper den i florida, sender den hjem med posten, må jeg da betale mva/skatt på den?
 18. Blir så oppgitt! I det siste har jeg planlagt toppturer i nærområdet. Det er fint vær i ukedagene, men når helgen kommer, så skal du være sikker på det kommer regnvær, tåke og det som verre er! Samme er meldt denne helgen! Blir så oppgitt!!!
 19. Visst han er redd bjørn, kan han holde seg hjemme. Eller dra en annen plass. Sjansen for bjørneangrep = 0
 20. beech

  Fjellski

  Hei. Tenkte jeg skulle se om jeg kunne finne noe tilbud på ski, slik jeg er klar til vinteren. Er det noen som kjører salg på fjordårsmodeller nå? Ser etter fjellski med stålkanter. Noen som har noen tips?
 21. [Hidden Content] Var selv inne på tanken å kjøpe en slik "båt/kayak". Pris på nesten 10.000 kr blir for dyr, med tanke på du får en Ally kano til samme pris. Hadde prisen hvert halvert hadde jeg ikke hatt noen tvil.
 22. Hva med å skyte halve gårdbrukerstammen?
 23. Trysil, Hemsedal har knapt nok fjell. Kan klassifiseres som åser...
 24. Hehe, da er du i allefall sikret mot vinter, vår, sommer & høst + en eller annen sessong du trenger sovepose !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy