Gå til innhold

El espectaculo

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Høsten, synes jeg, er fjellets høytid! Ekstreme farger er grunnen. Du kan gå hvor som helst, men kombiner gjerne toppturen(e) med litt lavereliggende områder med bjørkeskog. Foreslår Skogadalen i kombinasjon med Mjølkedalstind, og området rundt. Transport med Valdres-ekspressen går flere ganger om dagen fra Oslo, men ikke like ofte fra Fagernes eller Beitostølen, og videre mot Bygdin og Gjendesheim. www.jvb.no - her ligger det du trenger av transportinformasjon - også til vanns!
 2. Mulig Trangia sine i hardonized stål tåler varmen?
 3. Det finnes selvfølgelig veldig mange ulike merker og kvaliteter. Noen er, i følge produsent, vanntett, mens andre ikke er det. For eksempel Helsport Fimbul softshell jakke, som jeg selv har, er vanntett i seg selv (stoffet), men enkelte sømmer lekker inn vann - for øvrig en fantastisk jakke. Denne er merket med vanntett. Videre har du modeller som for eksempel enkelte produkter i Falketind-kolleksjonen til Norrøna, disse flexjakkene og -buksene er vannavstøtende. Min erfaring er at softshell er fantastiske plagg, men mangler litt på kvaliteten når det gjelder vanntetthet. Tror likevel at dette er en fordel, fordi det gjør klærne mindre klamme og mer behaglige. Jeg bruker min jakke til alt - bortsett fra når det regner!
 4. Jeg har i lengre tid tenkt på å melde meg på et kurs i bre og fjell. Har undersøkt litt, og Norgesguidene ser veldig bra ut. Noen som har tips til evt. andre aktører som tilbyr kvalitet på sine kurs? Målet mitt er å kunne ferdes i fjellet uten at bre og sikring skal være til hinder.
 5. Toros Viltgryte blir veldig god sammen med ris (boil in bag), og eventuelt noe kjøtt. Med fløte, og tørkede og knuste einebær i tillegg blir dette knall, men passer kanskje bedre til middag på kveldstid.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.