Gå til innhold
  • Bli medlem

madsog

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om madsog

  1. Har sett på Besshø som et alternativ, men kunne gjerne ha tenkt meg noe litt mer krevende.
  2. Hei, ønsker å bestige en 2000 meter i desember, med eller uten ski. Kan gjerne ha litt klyving og vanskelige partier. Må være lett tilgjengelig med bil fra Oslo. Håper på svar. Mvh. Mads
  3. Planlegger for tiden en tur til Kaukasus og Mt. Elbrus neste sommer. Skal også innen få år forsøke å ta turen over Grønnland med ski og pulk så utstyret må fungere til begge turene. Trenger derfor tips til 2-mannstelt, sovepose og GPS som jeg kan bruke i ekstreme forhold, kulde, vind og diverse ruskevær. Kult om gps´en også er godt egnet til terrengsykling.
  4. Hei, ønsker å gå en topptur i Jotunheimen i Oktober. Kan noen komme med forslag til eventuele topper jeg kan bestige? Har ikke tau til rådighet. Det hadde også vært fint om det finnes transport fra oslo til utgangspunktet for turen. På forhånd takk!
  5. Hei, jeg kommer snart hjem fra et lengre opphold i utlandet og har i den forbindelse planlagt en fjelltur i jotunheimen. Jeg lurer derfor paa hvordan forholdene er for aa bestige Glittertind i aug. og hva man eventuelt maa ha med seg av utstyr. Fint om dere kan gi meg ruteforslag og tips om eventuelle overnattingsmuligheter i omraadet. Takker for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.