Gå til innhold

Temake

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som vet hvor en kan finne slike? Altså de gamle med stoff på utsiden som tåler vesenttlg mer enn de en får i dag. G-sport hadde for noen år siden, men nå er det visst utgått overalt?
 2. Temake

  Transport av Ally kano

  Hei, fest en lang 2x4 planke på takstativet forover over panseret, kapp denne slik at den slutter rett etter det siste spantet før baugen på kanoen - stropp kanoen på denne, har du hengerfeste kan du sette et sykkelstativ på dette. På sykkelsativet lager du et kors av tre (2x1"), tverrlggeren på korset setter du så høyt at kanoen kan hvile på denne, den vertikale stokken i korset kan du spikke til slik at den passer nedi sporet som danner seg på sykkelstativet når dette er festet på kula. Pass på at den ikke er så lang at den gnisser hull i båten. Tape fast tøystykker eller lignende som beskytter kanoduken der den ligger an mot ting. Jeg kjørte Allyen slik til Käringsjøn via Røros uten problemer.
 3. Temake

  Toroposer vs. Real turmat

  Vi er 2 voksne og 2 barn som skal ha en pose hver om dagenom dagen. Har levd på Real før og vet at det smaker likt av hele smørja etter 3 dager................ hehe
 4. Temake

  Toroposer vs. Real turmat

  Hei. Hvis en skal spise 4 stk. Real turmat middager om dagen går det kr. 200,- (XXL) bare på middager. Noen som har tips på annet, ev. hvordan sprite opp Toroposene litt? Eventuelle andre middagsretter som er lette og små før de blir laget - og store og tunge når de er kokt? Variasjon er jo ok...............
 5. Hei, er det noen som kan si noe om dette: Planlegger kanotur i Rogen / Femundsområdet med telt. Har barn med sterk gressallergi som da altså ikke har godt av å sove i telt på f.eks. gressplen. Eller oppholde seg lenge på steder hvor det er mye gress. Fjell og sjø er bra. Noen som kan si noe om dette?
 6. Hei, er det noen som kan si noe om dette: Planlegger kanotur i Rogen / Femundsområdet med telt. Har barn med sterk gressallergi som da altså ikke har godt av å sove i telt på f.eks. gressplen. Eller oppholde seg lenge på steder hvor det er mye gress. Fjell og sjø er bra. Noen som kan si noe om dette?
 7. Er det noen som vet om gode utenlandske nettsider med bra utvalg, tenker på MSR, ArcTeryx, Exped osv..........
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.