Gå til innhold
 • Bli medlem

Ingunn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ingunn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content]
 2. CUBUS! Ikke til å tro, men de har en egen undertøysserie, "Details", i tynn ull. God kvalitet, mykt og ikke minst billig. Ofte har de tilbud også. Jeg er ikke sikker på hvilket utvalg de har på herresiden, men det er verdt å sjekke ut!
 3. Tidligere hadde jeg et par Sorbotane såler i mine M77, veldig fornøyd med dempinga. Såla er derimot smal foran, så for å få full bredde foran anbefaler jeg å kjøpe et par litt større såler og klippe til. Nå bruker jeg et par fra Footlab, kjøpt på Intersport, de passer perfekt i feltstøvlene, og har god demping. Pris? Enten 199 eller 299, er jaggu ikke sikker...
 4. Berghaus har kommet med noen helt nye soveposer, de varmeste er Glacier plus og Zenith. Prisen ligger under andre kjente merker i samme kvalitet, og har blitt kåret til beste pose i utenlandske tester. Yttertrekket er av et vindtett/vanntett materiale som puster og har tapede sømmer - jeg har ligget ute med posen i regnvær uten å bli våt i "fjæra"! Min beste sovepose hittil!
 5. Berggylt trives best ved steder hvor fjellveggen går mest mulig loddrett nedover. Den er, som nevnt ikke giftig men full av bein. Smaken er allikvel god, så får du tak i en av litt størrelse er det verdt å snyte katta for et måltid!
 6. Ta med samekniv evt i tillegg en liten sammmenleggbar Fiskars tursag. Uslåelig kombinasjon! Øks er unødvendig og tungt etter min mening.
 7. Har prøvd ut sekker til flere produsenter, og kan si at Arcteryx ikke passer min rygg men jeg er fornøyd med Norrøns løsninger mht bæresystem. Rådet mitt er: Drit i prisen - lite vits i å blåse to lapper på en sekk som ikke passer deg. Prøve først, serru'!
 8. Skal til Jotunheimen i påska, Glitterheim og områdene rundt, i tillegg rundt Svartdalen. Noen som vet noe om forholdene for litt klatring? Hvordan er det å gå fra Gjendebu til Hemsedal nå?
 9. Må ikke selskinn tørkes godt og jevnig for å ungå råte? Hvordan funker dette på fjelltur i telt over flere dager? Egner de seg best til "hytte"-bruk? Har ingen erfaring med selskinn selv, men kunne godt tenke meg å prøvd!
 10. Jo mere luft, jo mere isolasjon og desto varmere pose. Når posen ligger stappa, minker fibrenes volum og en tynn, slapp, kald pose blir resultatet. Det er derimot ikke nødvendig å oppbevare posen i full volumiøs tilstand. Få moder'n (eller fikse selv?) til å sy en god, romslig tøypose til posen, akkurat så stor at fibrene ikke knekker seg sammen. Alternativ: Ikea eller Claes Ohlsson har oppbevaringsalternativer i tøy som passer under senga.) Tar tre ganger så stor plass som kompresjonstrekket, men posen vil takke deg for det.
 11. Med en kort, fransk prussik festa i lårløkka, og under bremsen, er du klar for en rapell. Hvordan klarer man å rote prusik'en inn i taubemsen hvis den er satt riktig? Større sjangser for kødd dersom prussik'en er festa over bremsen! Jeg vil ikke ha no' kødd under rapell, jeg...
 12. Det står i testrapporten fra Denali at Kvitebjørn ikke produseres lenger. Sukk... Men takk for hjelpen!
 13. Sorry, misforstod deg i farten. Hvor har du kjøpt den? Selges den enda? Lenker? Jeg finner ikke noe på nett.
 14. Trodde gode gamle Dovre solgte netting-bomull? Bomullsanorakk? Norrøna Arktis. Beste bomullsplagget jeg har! Men du får sikkert tilsvarende brukt på UFF eller Fretex. En annen ting: Har observert noen få heldige som har nettingundertøy, ganske grovmasket, i ULL. Har enda ikke lykkes i å fa tak i produsent, og har ikke hatt hell i mine søk på nettet. Har hørt stygge rykter om at slikt ikke produseres lenger...Noen som kan komme med innspill?
 15. Sigveo: Ja, samme som jeg bruker det. Gammelt "ull"undertøy over nettingen - har netting under for ikke å bli klissvåt tett på kroppen. (Ull er ull - men noen plagg jeg har i 80/20 ull/syntet er derimot så utvasket at det stort sett er det syntetiske igjen..) Har bare erfaring fra Brynje sin netting, men som en annen nevnte over; har du ført investert i et sett, har du det i mange år trass i røff bruk og vask! (Personlig foretrekker jeg modellene med rund hals. Lettere å varmeregulere, mindre stoff, og ikke så klumpete i halsen som de med polo. )
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.