Gå til innhold
 • Bli medlem

Summit

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. At scooterspor er stygt må være det latterligste argumentet på lenge. Det ligger sjeldent lenge uansett... Sikkert mange som synes skispor er stygt også. Hadde skjønt argumentet ditt om det var barmarkskjøring.
 2. Jeg har telemark men skulle gjerne ha bytta til randonee. Jeg behersker telemark bra, men med randonee kan man klemme mye hardere til. Synes også det er litt teit å ta telemarksvinger når man kjører med utstyr som er stabilt nok for vanlige svinger, det gjelder jo det meste av moderne telemarkutstyr for skiheis og toppturbruk.
 3. At folk røyker i fjellet må være det minste problemet jeg noensinne har vært utsatt for. Er vel ingen steder hvor røyken forsvinner så fort som i fjellet, og skadene forbundet med passiv røyking er nok neglisjerbare. Synes heller ikke det lukter så ille med fersk tobakksrøyk i motsetning til innestengt gammel røyk.
 4. Nå er det i stor grad slik at folk med snøscootere ikke trenger å kjøre så langt (hvis de i hele tatt trenger å kjøre bil) for å komme dit turen starter, i motsetning til mange av de mest markante snøscootermotstanderne som gjerne kommer fra større byer og tettsteder langt unna fjellet. Så skal dere bruke CO2 utslipp og forurensing som argument mot scooterkjøring bør dere heller gå turer i nærområdet selv også uten bruk av bil. Nå finnes det sikkert gode eksempler som gjør dette, så da skal de ikke anklages for hykleri heller. Men at det finnes hyklere her på fjellforum er det ingen tvil
 5. Kan kanskje være en ide med skjerpede støykrav for scootere som lovlig kan brukes i eventuelle fjelløyper. I USA vet jeg at det finnes noen krav for kjøring i nasjonalparker, men husker ikke om det først og fremst var pga utslipp eller støy.
 6. Dro på meg heftig gnagsår på hælen sist helg, brukte en tynn ullsokk (ullfrotte) med forsvarets raggsokk utenpå. Skal på muligens på tur til helga, og skal nok godt gjøres at gnagsåret er helt borte til da... Vet at sårene bør luftes mest mulig, men hjelper det med noen form for hudkrem? annet? Hva anbefaler dere å bruke hvis jeg skal starte turen med gnagsår fra forrige helg? Har dere tips til sokker som gnager minst mulig på hælen? Har vært lite belastet med gnagsår tidligere, så jeg er ganske blank på dette....
 7. Mulig du allerede har gjort det, men kan jo sjekke www.matprat.no og tilsvarende sider.
 8. Det er den generelle holdningen din jeg snakker om, ser jo hva du skriver på andre tråder også. Du prøver jo å framstå som en bedreviter fra oslo, det er det vel ingen tvil om. Men så lenge vi biter på blir det jo krangel, og det er jo forsåvidt bra.
 9. Nesten morro å se en byfis fra Oslo (som sikkert studerer i Trondheim?) som har kjørt helt til dovre for å gå på ski sutrer over et stakkars scooterspor. Men jeg tror egentlig Espen kun er ute etter å gjøre seg upopulær blant bygdefolk og bønder, noe han klarer godt. Får virkelig håpe han har en mer nyansert holdning utenfor forumet.
 10. De hadde nok kjørt der for at du skulle ha fint spor å gå i
 11. Håpet OL skulle komme til Trondheim for Trøndalag sin del, men at valget falt på Tromsø synes jeg ihvertfall er bedre enn Oslo/Lillehammer. Noe så kjipt som Oslo og Østlandet skal man lete lenge etter. Synes det er mye surmuling her på forumet med en gang noe stort planlegges. Virker som om mange helst skulle levd for 500 år siden. Selv er jeg ikke spesielt interessert i vintersport, men ser alt det positive et OL medfører for Norge sin del.
 12. For min del er M77 helt kurante fjellsko/altmuligsko, så ser ikke noe poeng i å bruke penger på fjellsko når jeg får disse gratis. Men de beste fjellskoene mine er jo asics joggesko, men de er desverre dårlig i myr Det går greit å dem inn bare ved vanlig bruk i starten, og noen småturer. Problemet med forsvaret er at du får nye sko i rekrutten, og da er det gjerne lange turer med en gang...
 13. BMI er kjerringer! Barske karer med litt muskler blir jo overvektig selv med lite fett ifølge BMI.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.