Gå til innhold
 • Bli medlem

pranuz

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei jeg ser etter en seriøs klatrepartner som vil klatre mye! jeg har som ønske å bli klatrinstruktør trener 1 og 2 og trenger mer erfaring fra lange ruter over flere tau lengder. jeg har klatret på naturlige sikkringer i ca 4 år og leder 6`ere, har hvert litt i hurrungane. ellers har jeg holdt meg i bergensområdet der jeg bor. jeg onsker og utvide cv`en min med betydelig mangen flere ruter fra hurrungane, romsdalen, lofoten, stetind osv. (gjerne i utlandet også) jeg er en 25år gammel mann med mye fritid siden jeg jobber offshore med 2/3 2/4 rotasjon. send gjerne en mail hvis du vi
 2. Som RAS nevnte her så er det mangel på oxygen til musklene, det som øker oxsigenopptak mest effektivt er intervall trening med meget høy puls. Du bør ligge i sone 4-5 for å oppnå best resultat. Det er drit kjip trening, men det er det som må til. Og selvfølgelig et kurs hvis du trenger det, du skal bli overasket over hvor lite sliten du blir hvis du står riktig.
 3. Noen som har peiling på kite som framkomstmiddel? jer er ute etter en kite som kun skal brukest på ski for komme meg framover, men har ikke anelse om hva jeg skal se etter. noen som kan hjelpe?
 4. Er det dyrt å ha med seg kajakk på fly?? vil det svare seg å sende den med posten? (innlands og utlands?)
 5. pranuz

  Thailand!!

  takker så mye for god tilbakemld
 6. pranuz

  Thailand!!

  Hei skal til thailand med damen i mai, skal være 12 dager i aunnang Krabi før vi reiser videre, da vi skal klatre på railybeach. er det greit å ha med seg eget rakk, eller kan man kjøpe billig der nede evt. leie utstyr? fører er kun å få kjøpt der eller?
 7. hei hvis det er alpint du mener så har dalbello en modell som heter "axion 10" som går opp i 30,5 (mondo) det er rundt str 50. har en flex på 90-100. da er det bare gå til en butikk som leverer dette merket å bestille men vær rask! peter holm (levrandør av dalbello) tar inn svært få av denne str hvert år. hvis tur ski: har crispi noen modeller som går til str 49 hvis det skulle hjelpe? 75mm: antarctic bc : bc jøkulen alpina og fisher har også noen i str 49.
 8. jeg bruker bare sykkelkjede olje, det funker veldig bra!
 9. hei har tenkt å klatre dyrhaugstind (rute 95 i føreren) med en kamerat i neste uke noen som har hvert der? som har noen tips? er det fin klatring på denne tiden?? takker for alle svar
 10. Spire er et bra solo telt! men kunne jo hvert bedre:) Det er som en her sa, at det er en ulempe at du må sette opp innerteltet først, det mangler også storm matte og ytterduken går ikke helt ned :S men det gir jo god ventilering bunnduken kunne hvert i en klasse over, men man kan jo kjøpe et såkalt ``footprint`` som skal forsterke. et bra 3-sesongs vil jeg si.
 11. Hei har tenkt å gå sydpilaren i sommer med noen kompiser. er det noen som har noen erfaringer å dele med den ruten??
 12. pranuz

  Ryggsekk

  Er helt enig med deg bom bom! det er flere ting som skal til for å vite om sekken sitter bra. men nå har det seg sånn at butikker ikke låner ut sekker i ukesvis for at kunden skal få prøve sekken. mann går også ut i fra at personalet i butikken kan hjelpe med å stille inn sekken og veilede kunden, å forklare hvordan man bør pakke sekken osv. og vilke fordele den har i forhold til bruk og andre sekker. man kan ikke bare kjøpe en sekk etter hvilket navn som står på den eller om du har hørt at den er god.
 13. pranuz

  Ryggsekk

  det med å velge sekk er veldig indiv.. hvordan sekken sitter på folk. det er mer smak og behag. men norrøna sin "Recon pack" 125L er en glimrende langtur\jaktsekk utrloig mange muligheter med den sekken! gå til nermeste sportsbutikk og sjekk den ut! (prøv den med vekt i )
 14. Du har tydeligvis dårlig erfaring med gore-tex! men det du sier er desverre helt feil!! For det første så "PUSTER" ikke jakken! mangel på forståelse for elementær fysikk kan man finne hos mangen. hvis du opplever at porene er tette har du ikke tatt godt nok vare på jakken din, membranen har utrolig små porer (på 1x1cm av membranen er det en million porer for å være helt nøyaktig) å tette en sånn pore ville være helt umulig i mine øyne. kle deg riktig og vask klærene dine så skal du se at problemet ditt er løst. -goretex er en av de mest slite sterke membranene som finnes!! de bli
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.