Gå til innhold

Rune1337

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Dette har oppstått sakte men sikkert etter jeg kjøpe meg nytt utstyr i fjor. var ute å prøvde det en tur som gikk helt fint, men for ca 3 uker siden, så var jeg i Åre, de første par turene gikk helt fint, etter ca 1 time, så kjente jeg melkesyra begynte å komme, og satt i, ganske kraftig. det gikk bra, men det begrenset kjøringen min. På lørdag var jeg ute å kjørte igjen, da kjente jeg det melkesyra begynte å komme etter et par turer. (Merk; dette va ski jeg lånte, jeg er i militæret for tiden, og har ikke tilgang på mitt eget utstyr) Jeg skal også stå på ski til helgen, hvor vi drar en gjeng skal stå både lørdag å søndag. Etter jeg har lest det dere har skrevet så har jeg gjort meg opp en mening, og er spent fram mot helga. Jeg vil ikke kalle meg en nybegynner, men jeg er heller ikke noe erfaren..Jeg begynte å kjøre ski i ganske sein alder, og med lite tilgang på bakker, trengs det litt tid for å finpusse teknikken.
  2. Tusen takk for svar til dere begge!
  3. Jeg er liker godt å stå på ski, å prøver å få til turer i bakken så ofte som mulig. Jeg står på carvingski, og står i vanlige prepererte bakker. De 2 - 3 gangene, senest i går, så har jeg kjent at melkesyra kommer veldig fort, bare etter par turer opp og ned.. Dette er veldig ubehagelig, og til tider fysisk vondt. Jeg har en normal kroppsbyggning, og er i normalt fysisk form. Jeg har ganske store legger, som også gjør at skoene strammer seg ganske bra. Jeg bruker str 44 i sko, og bruker har slalomsko i samme størrelse. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt melkesyra? Bør jeg evt innvistere i større sko? På forhånd takk!
  4. Jeg har akkurat innvistert i et sett med Peak Preformance Gore Tex jakke og bukse. Serien er Mine Gore-Tex® Performance Shell 2L. Jeg er selv veldig fornøyd med kjøpet, fikk det ganske rimelig Jeg skal bruke det til blandt annet i fjellet, sommer og vinter. I tilegg kommer det til å bli brukt til skikjøring. Er det noen andre som har disse klærne? Hvordan synes du de er?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.