Gå til innhold

knut738

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er riktig at det skader litt på naturens balanse, derfor burde alltid di flotteste dyrene spares, viss en har mulighet til å til å gjøre det i alle fall. En burde også alltid tenke på å spare de dyrene som vil sikre bestande en sikker framtid slik at en alltid kan jakte. Og heller luke ut di som kan minske bestanden litt, men en må gi naturen litt konkurranse ellers vil den ikke utvikle seg. Derfor mener jeg at alle de flotteste dyrene bør sparest selv om det ikke alltid har blitt gjort den, det er jo alldri for sent å begynne.
 2. Jeg har fjellduken orginal og synes at den er fin til det jeg bruker den til. Når det regner mye er det av med jakka og på med fjellduken. Da blir en ikke våt av regnet og svetten forsvinner ut gjennom opningen. Den er og fin for en person å sitte i når en har pauser, men er for kort til ligge i
 3. knut738

  Lyddemper

  Har tenkt å kjøpe lyddemper til rifla. Er det noen som har noen erfaringer som de har lyst til å dele eller noen tips å gi?
 4. knut738

  Ryggsekk

  Skal kjøpe en sekk med ramme ca. !00 l. Den skal brukes til reinsdyrjakt og noen fjellturer med 3-7 overnattinger.... Er det noen som haar noen sekker å anbefale og da hvorfor?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.