Gå til innhold
 • Bli medlem

gjezp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. har vaska trangia i oppvaskmaskin i årevis. blir et matt belegg av det ja, men merker ikke noe forskjell ved bruk. maten brenner seg like lett uansett, med mindre det er teflonkjelene. så jeg regner det som et rent kosmetisk problem, og det er vel ikke så viktig der du sitter aleine i teltet. kjør på med oppvaskmaskin.
 2. gjezp

  Camping telt

  så også de Coleman-teltene fra xxl. er det noen som har peiling på kvalitet på dem. self ikke noe for fjellet men på biltur ser de jo spennende ut. men mulig de er et h.. å slå opp?
 3. jeg har tidligere brukt bcx7 (eller var det 6'ern?husker ikke helt.samma greia) og nå gått til innkjør av en crispi stetind-støvel. Var godt fornøyd med rossignol-støvelen, men den er jo i kunststoff og puster ganske dårlig på lengere turer. den er urtolig stabil og behagelig å bruke. men jeg må si at stetind-støvelen er en helt annen kategori. stabil lærstøvel som sitter fantastisk på foten (men det er jo så individuellt). Riktignok gore-tex iden, men den puster mye bedre enn rossignol-støvelen. Men det er jo passform som er alfa-omega så du får prøve og se hva som passer din fot. (jeg prøvde
 4. "Faremomenter: Lekkasjer, feil gasskvalitet, overfylling". Takker for mange kvalifiserte svar folkens. Men jeg tror jeg gjør som anbefalt: bruke opp boksene på småturer. Er livredd gass, og tar ingen sjanser.
 5. Regner ikke med at det finnes en løsning, men spør likevel. finnes det en måte å få gass fra en boks til en annen? Tar jo aldri med halvfull boks på tur, så det hoper seg jo opp dette. regner med det ikke er et ukjent problem...
 6. ville jo slått til på Oslo Sportslagers tilbud på Arcteryx Bora 75 classic dame til 1999,- el Bora 62 til 1599,-. Det er jo knall-sekker som burde dekke alle behov du har.
 7. jeg har en gammel Helsport Baffin Modular-pose som jeg ikke har brukt så alt for mye. Når det er under 0 grader bruker jeg dunposen som holder fint til -10 og ikke veier noe. Men har nå googla litt på min gamle baffin for å finne noen fakta om den. Finner så og si ingenting. Jeg lurer rett og slett på nedre komfort-grense, og om posen forsatt holder stikk iforh til nyere posen. Den veier 3,2kg og har thermoguard 2000. Ser jo at Helsport nå opererer med thermoguard 6000. Hva betyr det? Innbiller meg at det er en pose som bør klare 20-30 minusgrader, men har aldri testa det sjølv. noen som har e
 8. ja selvfølgelig...det hadde jeg glemt. Har forlengst byttet ut spritbrenneren med gassbluss, og denne oppbevarer jeg i en tøypose inni kjelen, så det har ikke vært noe problem. Men dette må jo være noe av det samme som de advarer mot på trangia-bruksanvisningen ja...
 9. se der ja. Det kaller jeg et svar!!! Litt forvirra er jeg jo, men etter å ha lest svaret ditt etpar ganger(og lest om korrosjon på wikipedia...) virker jo dette logisk. Er overrasket over hvor fort materialene reagerte med hverandre, men mulig det har vært litt vann igjen i kjelen som kan ha påskyndet prosessen. Jukkastikka bør nok ligge i ei lomme på sekken framover og og bør nok også få seg et lite trekk å ligge i. Takk for svaret!
 10. nei helt klart ikke risting. 1cm av tuppen hadde gått i oppløsning. Ingen tvil om at den hadde reagert med et el annet. kjelene er jo en stål-og aluminiumslegering så kanskje det er noe der...?
 11. åpna stormkjøkkenet (trangia) hvor jeg bla.a. hadde putta nedi en jokkastikke (gnisttenner). Den hadde tydeligvis reagert med enten selve kjelen eller metallet i gassblusset. Stikka hadde begynt å gå i oppløsning og kaffekjelen var full av støv/pulver. Noen som kan forklare meg hva som reagerer med hva?
 12. oj...du må ikke bli SÅ sint sjølv om fyren fyrer med gass om vinteren...
 13. kan anbefale Gregory Baltoro 66-76 liter som selges til rundt 1499,- på Oslo Sportslager nå. Det er en fantastisk pris og har aldri sett den så billig før, men det er nok fordi dette er fjorårets modell (Normalpris er rundt 3000,-). Strålende sekk som er like stabil på ryggen enten den er full el halvfull takket være gode kompresjons-muligheter. I tillegg nok av ekstraplass i ytterlommene. har brukt den i et halvt år nå og er veldig fornøyd.
 14. kjøpte en Black Diamond lykt på Oslo Sportslager (ca 600,-) som passer til det du etterspør. Vanlig lys + diode. Bra lykt.
 15. joda posen har stor fin oppbevaringspose i de beste omgivelser...Men nå har'n liggi i fryser'n etpar dager og det gjorde susen det.kulda tok nesten all lukta.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.