Jump to content

kardam

Aktiv medlem
 • Posts

  263
 • Joined

 • Last visited

About kardam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kardam's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

29

Reputation

 1. Sykkeltilhenger til salgs Som ny Finn kode 259395018
 2. Syklet gamleveien til Årdal for 3 år siden. Den som følger "1000 meter koten" utover før den brått går i sikk-sakk nedover til Årdal. Da jeg syklet den hadde et kort stykke av veien rast ut, og bunnløst nedover. Men nå er veien utbedret på dette stykket. Fant artikkel på Visit Årdal. Veien snor seg flatt utover dalen. Rett før det knekker nedover er det fabelaktg utsikt over Hurrungane og Årdal. Tyren anbefales på det sterkeste. www.visitardal.no/gamlevegen
 3. Lompa, er det mulig å komme over med tungt laster sykkel med 20 kg i sykkelveskene?
 4. Har også planer om samme turen som de. Tog til Vinstra og sykle videre til Beito, båten over Bygdin. Videre til Vaset, Golsfjellet og over i Numedal. Og sørover "Mjølkevegen med avstikkere" av Birgit Haugen anbefales.
 5. Har ikke syklet der, men god turbeskrivelse på følgende side: [Hidden Content] Hjemmesiden til Jon og Frank er verdt et besøk. De har en god oversikt over tunneler i Norge. Masse flotte turbeskrivelser og bilder på siden. Anbefales!
 6. Jeg padler med flat åre, men bruker nesten wingåreteknikk. Med mye rotasjon i overkroppen. Merker ikke noe til vesten under padling. Den er ikke i veien under padling. Men til alt annet er den stor pga mye oppdrift og mye lommer. Det lever jeg veldig godt med. Bruker drikkepose på 1,5 liter. Og med gode feste muligheter til slangen. Kan anbefales til turbruk. Men til raske turer i nærområdet er det en mere minimalistisk vest.
 7. Bruker også en Palm Kaikura. Er 181cm og litt over normal vekt, men bruker m/l i størrelse. Har 70 N i oppdrift. Er greit ved tømming av kajakk og reentre. Vesten er en ekte turvest som jeg meget godt fornøyd med. Men bruker en enkel vest til sommerpadling i nære områder. Men denne har bare 50N i oppdrift.
 8. Mimrebilder fra turen fra Bodø og sydover. Sykkelen fungerte over all forventning. Stabil med last og med min 181 cm er rammestørrelse #56 perfekt. Setet som fulgte med ble raskt byttet ut med det innkjørte Brooks B17 standard. Kan anbefales på det sterkeste! Sykkelen kan anbefales på det sterkeste. Noe negativt? Bremsene kunne vært kraftigere. Men fungerer greit nok. Nye modifikasjoner? Son 28 dynamo i frontnavet er høyt på ønskelisten, sammen med USB lader.
 9. Har du prøvd med plattform pedaler og "normale" sko? Mulig det hjelper. Brukes ofte av langtursyklister.
 10. kardam

  Fra olje til voks

  Ser Bikeshop reklamerer for voks. Tror jeg hiver en slik opp i neste bestilling [Hidden Content]
 11. Litt sent, men god tur!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy