Gå til innhold
  • Bli medlem

plagfinn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om plagfinn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Benytter meg av denne posten... Er på jakt etter dunjakke til bruk på tur. Kikker på brukte jakker - derfor "budsjett". Har sett på følgende: Bergans Sauda, Norrøna Lyngen og Arc'teryx Thorium. Pros and cons? Hvordan er størrelsene på disse sammenlignet med hverandre?
  2. Ok. Det var jeg klar over. Stemmer dette?
  3. Jaha... Hva med produkter beregnet på mennesker? Hvorvidt JEG TRENGER proteintilskudd er strengt tatt ikke spørsmålet
  4. Løfter denne tråden igjen. Planlegger tur og tenkte jeg skulle lage min egen frokostblanding. Ser at mange (i diverse fora) sier at de sper på frokostblandingene/havregrøtvariantene sine med proteinpulver. Det er en hel skog med varianter av proteinpulver der ute - det store spørsmålet er hvilken variant proteinpulver bør man velge?
  5. Da min Lundhags Traverse bukse plutselig har blir for stor er jeg på jakt etter en ny bukse. Veldig fornøyd med buksa fra Lundhags, men tenkte å sjekke litt rundt. På XXL kom jeg over Bergans Tufto. Denne ser ut til å ligne Lundhags hva gjelder design, men hva med kvalitet/egenskaper? Er det noen som har erfaringer med Bergans Tufto? Takk takk
  6. Takk for respons Nødvendig eller ei? Er vel mest det at jeg har lyst til å mekke for å teste ut og for å ha litt å gjøre Synes ofte Real'en blir litt kald dersom du gir den den tiden den virkelig trenger for å bli ferdig. Men smaken er vel som baken.
  7. Jeg sysler med et lite prosjekt. Skal lage isolerte poser til Real Turmat (ref. http://sectionhiker.com/diy-freezer-bag-cooking-cozy/). Men ettersom jeg for tiden er bosatt over dammen har jeg ikke noen Real-poser tilgjengelig. Kan noen hjelpe meg med størrelsen på Real-posene, og evt. hvor store jeg bør lage disse isolerte posene? Må være plass til posen etter at det er fylt opp med vann På forhånd takk for hjelpen
  8. plagfinn

    Kartanker

    Ok. Takk for tilbakemeldinger. Skal sjekke ut Harjosokken.
  9. plagfinn

    Kartanker

    Tenkte jeg skulle få tak i et par gode kartanker. Har kikket litt rundt. Finner hos noen sportsbutikker og hos www.fmu.no til en forholdsvis stiv pris. Snublet over denne sjappa: http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/8/productdet.asp?gid=169&subgid=174&wwwalias=maritex&pid=895 Noen som har disse? Eller vet om andre steder man kan få tak i tilsvarende til samme eller lavere pris
  10. Takk for flere gode innspill. Hva med alternativene til Alfa?
  11. Ok. Hva med sålen? Synes vanlig M77 er litt glatte. Er det noen vesentlig forskjell på sålen på Jeger og Bever PRO Grip +?
  12. Tja. Som de fleste andre ønsker jeg å holde prisen "lav", men er av den oppfatning av at gode sko som regel koster. Synes jo Alfa Jeger er noe dyr - skulle gjerne hatt et rimeligere alternativ.
  13. Takk for innspill. Har kikket litt på den tetsten. En del interessant der. Er absolutt enig i at sko må prøves Håper fortsatt det er andre som kan komme med anbefalinger/erfaringer, og evt. advarsler mot produkter som ikke er verdt å se på.
  14. Jeg planlegger innkjøp av nye turstøvler. Tidligere har jeg sverget til Alfas M77 støvler. Disse passer foten min helt perfekt. Usikker på hvor mange par jeg har brukt opp av disse de siste 15 årene. Har derfor kikket på Alfas støvler. Støvlene skal brukes til fotturer i skog og fjell, og fungere godt som helårsstøvel (bortsett fra de kaldeste periodene). Tenker i utganspunktet på støvler med membran, men ttar gjerne innspill på akkurat dette. Ettersom jeg har litt svake ankler har jeg behov for en nokså høy og stiv støvel. Bærer sekk inntil ca 25kg (prøve å holde det godt under og har selv rundt 100kg å dra på. Som sagt har jeg vurdert Alfa Jeger, men jeg lurer på om det er noen her som har tips om alternativer, eller evt. brukererfaringer på Alfa Jeger? Ser at Viking og Varg også er nevnt for oss med "nordisk fot"
  15. Noen som har erfaringer med Outdoor Research Ultralight Dry Sack?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.