Gå til innhold
 • Bli medlem

rlundmo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rlundmo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal kjøpe meg ny rifle og er på leiting etter forgjengeren til Tikka T3 308, altså Tikka M695 308. Noen som har tips på hvor man kan få kjøpt denne ?
 2. Da blir det en Variant 37 på meg. Men er det noen gode tips ang. størrelse ? Finnes jo i størrelsene, S, M og L Er ca. 183 cm. Problemet mitt er at jeg får ikke prøvd denne sekken før kjøp. (kan du selvsagt benytte med av angreretten ved handel på nett, men greit å slippe alt styret med returen)
 3. Har planer om å gå til innkjøp av ny sekk og har Osprey Vaiant 37 som en favoritt. Noen som har erfaring med denne sekken pluss/minus ?
 4. Dei er store i størrelsen. Jeg prøvde Large i Finnskogen og fikk beskjed i butikken at Recon var like stor. Det viste seg at dette ikke stemte og fikk tilsendt en i Medium. Den er stor nok i massevis.
 5. Er Dovre like "støyende" ?
 6. Jeg har akkurat kjøpt med Recon dressen. Den største forskjellen på denne og Dovre dressen er nok støy. Recon lager en god del støy. Men du får vel da en tett og pustende dress med masser av detaljer. Har ikke fått testa dressen enda, men regner med at den skal komme godt med her på vestlandet når "godværet" setter inn. Inbiller meg av yttermaterialet på Recon er bedre enn Dovre/Finnskogen (børsta stoff) når dette blir vått. Recon er mer "regndress" aktig.
 7. rlundmo

  Norsk skallbukse?

  Er det mye støy i denne jakka / buksa ?
 8. Hei Noen som har forslag på gode votter og noe å ha på beina i soveposen for fotvarme på vintertur ?
 9. Hadde lyst til å ta en tur med 1 overnatting i Nordmarka til helga (15-16 des.), i Nordmarka Nord med tanke på skiføre. Jeg er ikke kjent i dette området og ønsker derfor tips på hvor man kan få en fin tur. Ønsker å starte lørdag morgen og gå en god tur på lørdagen(er i god fysisk form) for så finne ett fint sted for overnatting i telt.
 10. Jeg har selv en Ally 16,5´som jeg kan anbefale. Liker den meget godt. Man trenger ikke å like Lars Monsen selv om man har en Ally.
 11. rlundmo

  Femund (Ørretvann)

  Det er fritt for is i mange vann i Østmarka nå, så det er bare å ta med stanga
 12. Nei, Ikke vanskelig å padle 16,5´ alene
 13. Fikk testa Allyen idag i Ulsrud vannet. Mye åpent så man fikk padlet litt. Synest den fløyt lett og fint i vannet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.