Gå til innhold
  • Bli medlem

Helge123

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Helge123

  1. Hei, palo.kunaKRØLLALFAgmail.com er adressen til Pavol. Han ordner alt, utenom leilighet i Chamonix. Husk de forventer at klientene ordner overnatting og mat. Men de forventer ingen luksus, og hjelper gladelig til med hva det måtte være. Vi leide Chamois Apartment fra http://www.chamonixallyear.com/
  2. Hvordan gikk turen til Mt Blanc? Jeg var også der forrige fredag. Gikk opp fra Aguille de Midi, etter overnatting på Cosmique-hytta. Vi returnerte ned normalruten, ganske guffent parti med den uendelige steinrøysa der. Vi brukte guider 1 uke, og var på tre-fire treningsturer ila. uken. Bra opplegg. Benyttet guidene fra Slovakia som vi har benyttet før, og flere andre på forumet har benyttet (Pavol, Anton og Igor). Flott tur!
  3. Du kan også se på Tissot Touch om du ønsker en klokke du kan bruke til hverdags og på tur. Høydemåleren er god, om jeg kalibrerer den på en kjent referanse før jeg starter turen. Den har også kompass, barometer, termometer (må ta av klokken for at det skal være vits i dette), og de vanlige klokkefunksjonene da. Jeg prøvde å vinter å måle temp. i ca -20, men det gikk ikke. Når jeg tok inn klokken fra kulden var den halvdød og viste bare "low battery". Regner med at jeg kunne lest dette i bruksanvisningen. Jeg har Expert Titanium-versjonen. http://www.t-touch.com ...og ja, du KAN stole mer på en GPS, klokken benytter seg av det barometriske trykket som kan påvirkes av høytrykk og lavtrykk naturligvis. GPS vil alltid være det mest korrekte da den ikke lar seg påvirke av noe som helst (utenom dårlig dekning...men det er vel sjeldent et problem)
  4. Hei, vet ikke om det er nevnt, men i siste "Fjell og vidde" så har de testet dunjakker. Jeg tror en Fjellreven til over 7000,- vant testen... De testet i alle fall en del, kan være verdt å ta en sjekk om du kjenner noen som får bladet.
  5. Ser på www.villmarkenkaller.no, og kan i galleriet se bildene fra når de fant Ingstads hytte, men kan ikke se at de har beskrevet med egne ord hvordan det så ut der inne. Ei heller var det kommentarer på bildene. Har de som tok turen skrevet noe mer om turen i ettertid?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.