Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjuddnisse

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Kan de som har meldt sin interresse sende meg en PM med e-post, slik at vi kan diskutere dette ordentlig?
  2. Har egentlig ikke laget noe budsjett. Men regner med at det havner på 10-15000 for meg. Har det meste av utstyr fra før, trenger bare stegjern/isøks pluss evt. telt. Så er det turen og guiden. Men det er derfor jeg kunne tenkt meg å planlegge sammen med noen, slik at vi har flest mulig som leter etter de billigste og beste alternativene.
  3. Veldig hyggelig med svar folkens! Beklager at jeg ikke har svart dere før nå. Skulle vi utvekslet e-mailer slik at vi kan prate nærmere og mer konkret?
  4. Hei, jeg er en relativt godt erfaren fjellgåer og klatrer (mann, 24 år), som skulle bestige Mt.Blanc i sommer. Følget mitt måtte dessverre trekke seg, og nå har jeg sterkt behov for et nytt ett. Jeg har ikke anledning i juni/juli, da jeg begynner i ny jobb som sykepleier i Bergen. Jeg ønsker i utgangspunktet ikke å bruke guide, men er åpen for forslag. For eksempel hadde vi i utgangspunktet tenkt å ha guide fra akklimatiseringshøyde. Jeg ønsker også å gå helt fra bunnen av, d.v.s å ikke bruke kabelvogn/gondol. Har ingen bre-erfaring fra før, men planlegger å få gjort noe med dette i løpet av våren. Ellers er jeg åpen for innspill og forslag i alle varianter. Hvis du synes noe mangler av informasjon, så bare fyr løs
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.