Gå til innhold
  • Bli medlem

sofahiker

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om sofahiker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg lurer litt på det samme. Endte du opp med å gjøre deg noen erfaring med dem? Er prisen de oppgir fritt levert til Norge uten moms?
  2. Er det noen som har erfaring med lapping/stopping av nettingullundertøy? Har fått et ganske stort hull jeg må få lukket, men vil gjerne lære av andres feil før jeg evt gjør egne
  3. Slik ser den ut med koppen demontert.
  4. Det er den øverste, men jeg har en mistanke om selve brenneren er helt standard. Kan det stemme? Den sitter kun fast til koppen med en mutter som man kan demontere med den tilhørende magic-tool-en. Hvordan sitter en vanlig nova fast til benene?
  5. Hei! Jeg er litt trådnekrofil i kveld, men håper allikevel at noen kan hjelpe. Min problemstilling er motsatt: Jeg har en brenner som er kjøpt for integrering med stormkjøkken, men ønsker å kunne bruke den frittstående uten selve kjøkkenet. Er det kun beina jeg trenger for å gjøre dette? er det noen som vet hvor man kan få tak i det evt? jeg har forsøkt å lete på nett, men det er ikke lett å finne noe annet enn enkle repsett. Brenneren er noe eldre. Tipper den er fra 2008 dersom det skulle ha noe å si.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.