Gå til innhold

aquavita

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om aquavita

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. aquavita

  Når går isen på Hardangervidda?

  Det har vært en snørik vår på fjellet, så jeg ville ikke satset på at Holmavatn er isfritt før i midten av Juli
 2. aquavita

  Kvenna med ally-kano

  Her finner du ut mye om padling i Kvenna: www.kvenna.no
 3. Ser ikke problemet. Det er mange som går/bærer inn til Holmavatn. Det er jo bare å gå det. Flytrafikken er såpass regulert at "hele padlenorge" nok bare kan drømme om å få fly inn. Gutta har nok ordnet seg slik at de fikk med seg utstyr nok til å lage en flott film! Er ikke sikkert det hadde gått ellers.
 4. Har kjøpt filmen. Kjempefin film!Absolutt verdt pengene. Brukte dere profft kamera?. Hva skjedde da dere veltet? hadde dere undervannshus på kamera? Ser ut til at det må være Norges fineste padletur.
 5. Har fisket i noen av vannene til Hermansen på vei ned Kvenna. Har også møtt etterkommerne av Folke Hermansen. Dette er svært hyggelige folk som ikke har noe i mot om noen fisker litt underveis. Har aldr blitt spurt om fiskekort heller. Interessen for kultivering er stor hos dem og de har investert masse i dette. Sikkert ikke noe problem å ta kontakt med dem og spørre om å få fiske i området.
 6. KVENNA FILM!!! Vi har laget en film om turen ned Kvenna. Filmen er endelig i produksjon og vil bli ferdig i slutten av måneden. Den kan bestilles av oss eller kjøpes hos www.magasinet.no Vi brukte to år på denne filmen da det er vanskelig å få med seg alt på en tur. Kjempefin film som inneholder alt fra padling, reinsdyr, ørretfiske og flott fjellnatur. ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!!
 7. Beklager at det ille ble noen rapport fra turen. Turen ble gjennomført som planlagt. Flott vær og fantastisk terreng. Fisken bet ikke før vi prøvde wobbler etter ca 2 dager. Ble en del bæring. Særlig på slutten da alt måtte bæres ca 10 km fra Vollane til Mogen Ble noen mil da. Turen kan anbefales på det varmeste!!!!!!!
 8. Da drar vi til Kvenna med start Kvennsjøen på Fredag. ALLY 16,5 og lavvo. Tror det blir et høydepunkt! Kommer med rapport etter turen
 9. aquavita

  Stormberg Vidda

  Har brukt Stormberg Vidda i 4 år. Krysset hardangervidda 4 ganger og ellers brukt det i all slags vær. Deilig med bomull som puster skikkelig. Klærne fungerer utmerket, og er det beste jeg har funnet hittil.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.