Jump to content

fjellmann90

Aktiv medlem
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About fjellmann90

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei igjen! Har begynt å jobbe med en liten ide jeg har fått. Jeg vet selv ikke om det fins en nettside med dette, derfor har det vært fint med svar og innspill fra dere Hvordan er interessen for en nettside hvor alt av fjellutstyr er samlet med produkterfaringer, anbefalinger, prislister og forhandlere? Vet ikke om det finnes en slik side som sagt, så det kan bli fiasko over dette temaet.. Mvh Stian
 2. Heisann Fått et bra tilbud på en helly hansen boblejakke som egentlig koster 3000. Mitt spørsmål er enkelt; kan denne brukes på turer om vinteren? er det smart å ha en boblejakke til vintervandringer? har ellers min Norrøna Falketind og Bergans Nordkapp. Ps: vil helst ikke ha nå anbefalinger av andre jakker da dette ikke er relevant.
 3. Tja, polarbrød, boller, peanutter og bamsemums (monsens favoritt). Alt dette funker bra det, men kanskje ikke som middag da.
 4. Hehe, vi hadde med oss telt på 3.5 kg som vi delte vekta på, men etter den "bom" turen første dag så tok vi inn på Trollheimshytta og sikret en god natts søvn, ellers lå vi i teltet.
 5. Heisann! Tenkte jeg skulle bare dele min erfaring fra min første tre dagers tur. I over ett år har jeg gledet meg til å endelig få muligheten til å dra på tur, så jeg og en kompis bestemte oss for å ta en tre dagers tur i Trollheimen. Min eneste erfaring med fjellet fra før er korte dagsturer, derfor ble det litt annerledes å gå med over 15 kg på ryggen. Vi startet på Jøldalshytta og skulle gå over Trollhetta til Trollheimshytta, noe som ikke gikk helt etter planen. Med mye regn og et skylag opp i høyden forhørte vi oss på hytta om det var forsvarlig for oss og gå turen over Trollhetta. Det skulle vi ikke bekymre oss for sa de på hytta, så vi la ivei. Etter to og en halv times klatring ble vi møtt med forykende vind, snøbyger og tåke. Vi hadde knapt 50 meters sikt og tok avgjørelsen med å snu. Tilbake på jøldalshytta hadde vi "kastet bort" tre og en halv time, men vi fortsatte og tok turen igjennom dalen istede. Vel fremme på Trollheimshytta var vi begge helt utkjørt og jeg sverger på at jeg aldri har vært så fysisk sliten. Neste dag tok vi turen over Geithetta tilbake til Jøldalshytta, en tur som ble mer vellykket. Min egen konklusjon etter turen er at jeg kunne ha droppet noe av utstyret jeg hadde med. Jeg føler allerede nå at "Gramjegeren" begynner å komme i meg. Jeg skal ikke lyge, men jeg har fortsatt litt vondt rundt hoftene og i skuldrene, noe jeg håper går over. Turen smakte og jeg har allerede begynt å planlegge en ny tur. Denne gangen med mindre vekt!
 6. Heisann! Nå har jeg letet på forumet etter tråder om pakking. Skal på en tur nå om ikke lenge og det er vel første turen jeg tar som er over 3 dager. Nå har jeg nok en stor nok sekk å drasse med (Para Ranger), men hvordan pakke? Hvordan pakker dere for 3 dagers turer? (ink alt obligatorisk utstyr, samt små ting som toalettsaker,skifte,mat osv) Mvh Stian
 7. haha er det noe galt å bruke det bildet å nå da?
 8. Heisann! Ikke for å være "cocky" nå men ikke hør så mye på tips om at du bør gjøre ditt og datt og at det går over. Gå til fysioterapaut med en gang! Jeg har selv plager med ryggen og etter uttalige forskjellige forsøk på å finne løsning hadde fysioterapauten svaret klart med en gang når jeg kom. Han så feilen og laget et treningsprogram jeg trener hver dag for ryggen. Jeg kjenner bedring allerede! Ikke nøl! Mvh Stian
 9. Hei igjen! Det var vel noen som ønsket å se artikkelen så jeg legger den ut. Har allerede fått vurdering og fikk karakteren 5 på artikkelen! Takk til Mitandi.com for bildet på første siden:)
 10. Jeg skal kjøpe telt om ikke veldig lenge og har tenkt på et enkelt telt som holder for de ikke så fullt ekstreme turene. Regn og vind skal det såklart tåle, noe jeg ikke tviler på at disse to gjør. Jeg har valget mellom disse to teltene, så om du har erfaring eller innspill om noen av de så ikke nøl! Takker for innspill! Fjellreven Vålå III http://www.fjallraven.com/Products/Product.asp?ItemId=52449&SectionName=yes&Menu=menu8&SectionId=3042 Helsport Nordmarka 3 camp http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=64891 Mvh Stian Alexander Olsen
 11. Et meget interessant tema som faktisk betyr noe for meg. Jeg vil såklart forstå de fleste som synes musikk ikke hører hjemme, men for meg så kan dette faktisk bety noe. Jeg har en del sanger som jeg velger å kalle fjellsanger som går i harmoni med naturen og fjell. Det er for det meste rolige sanger innenfor, tja, pop\tekno?. Noen av sangene fra 71 Grader Nord soundtracket fungerer også og skaper stemning føler jeg. Merkelig nok blir det ganske spesielt å komme til et tjern eller en fjelltopp å ha slik musikk på øret, men det er utrolig beroliggende og et spesielt øyeblikk i seg selv. Dette er jo min mening såklart, og forstår at mange mener dette ikke hører hjemme, men vi er da alle forskjellige:)
 12. Utrolig flott side! Takk for svaret:) Jeg er enig med de fleste her og ser at mange føler at de lever seg inn i en egen verden uten stress og mas. Det er utrolig flott å lese hvordan friluftslivet påvirker ens sjel. Personlig tror jeg ikke det finnes bedre kur mot stress eller evt andre problemer som må oppstå i løpet av livet. Mvh Stian
 13. tusen takk for svarene! Har deadline til onsdag, og hakke starta på tekst eller design! Men jeg skal legge den ut når jeg er ferdig! Igjen, takk for svarene:)
 14. Driver å skriver en artikkel om kontrastene fra stress og friluft. Jeg er ute etter personlige erfaringer eller kunnskap som dere måtte ha. Har du noe å komme med så skriv!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy