Jump to content

trondhindenes

Aktiv medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About trondhindenes

trondhindenes's Achievements

 1. Nydelige bilder! Kunne du kjøre bil helt inn til Spiterstulen? Iflg DNT er ikke veien åpen før 1.juni, men det er kanskje ikke riktig?
 2. Takker for svar! Var innom Turtagrø i helgen, og de sa det samme; 1.mai. Fra vestsiden er det for øvrig kjørbart etpar kilometer forbi Turtagrø, til bommen rett ovenfor rasteplassen.
 3. Hei! Var på Lauvnostind (Turtagrø) påskeaften, og var så glad at jeg klarte å kjøre fra stavene på toppen. Noen som var der oppe og tilfeldigvis tok dem med? Finnerlønn! Black Diamond teleskopstaver (3-delte). De kan leveres inn på hotellet på Turtagrø evt, de har nummeret mitt.
 4. Nå som valdresflya åpner tidlig (fredag 15.) er det kanskje noen som vet noe om når man har tenkt å åpne Sognefjellsveien?
 5. Ring Haugastøl Turistsenter og hør om de kan kjøre dere over for noen kroner. Hyggelige folk, det ordner seg helt sikkert.
 6. Hei, Selv om Sognefjellet er stengt - går det greit å komme seg til Turtagrø på denne tiden av året, eller er det bom lenger nede? (har 4-hjulstrekk med piggdekk så jeg kommer meg greit frem. Det hjelper dog ikke mot veibommer...)
 7. Hei, Sognefjellsveien er nå vinterstengt, men jeg lurer på om det fortsatt er mulig å nå f.eks. Loftet. Har sett mange bommer opp dalen fra Lom, men aner ikke hvilken av dem de stenger. Noen som kan hjelpe?
 8. Nå åpner XXL i sverige (Gøteborg-avd har allerede åpnet, der en kamerat av meg jobber), så kanskje de er mer hjelpsomme med å sende til Danmark? Det kan iallefall være en ide å ta kontakt med dem i Gøteborg og høre.
 9. Det var såpass tåkete på toppen da jeg kom opp at jeg ikke så helt bort til Finnan, så det aner jeg ikke. Antar at man bør se opp for bresprekker der oppe etterhvert... Fjellene ved djupvasshytta så nydelige ut på søndag kveld da jeg kjørte over. 4 heldiggriser ser ut til å ha timet det helt riktig (se bilde):
 10. Tok turen på Alnestind i dag. Det har kommet en del snø de siste dagene, men det er såpass mildt at snøen var gjennomvåt fra topp til bunn. Nederste tredjedel hadde virkelig sugesnø / "bremseføre" Bortsett fra det: Finfin dag i Trollstigen-området! NB: SKavlene helt øverst har begynt å slippe nå. Det er all grunn til å være på vakt for videre ras fra disse dersom man drar opp her den nærmeste tiden!! Bilde fra turen (utsikt fra ca halvveis til tops mot Stigbotnhornet (høyre) og Storgrovfjellet (venstre):
 11. Hei, Vurderer å dra mot Trollstigen i morgen for å gjøre unna Alnestind/Finnan (eller begge) på mandag (da fortrinnsvis med ski på beina). Her på Strynefjellet har helgen medført 20-30 cm nysnø, og jeg lurer på om jeg kan forvente det samme der oppe? Noen som har vært der de siste dagene?
 12. Hei, Vi er en gjeng østlendinger som drar mot nordvestlandet til helgen, og satser på å få til en topptur. Jeg har lenge hatt lyst å gå Kirketaket, men siden vi ikke bor i nærheten eller kjenner noen aktive der oppe er vi usikre på føret, og spesielt skredfare. Jeg ser det er meldt en del snø denne uken, og spørsmålet er da hvordan snøen under ser ut mtp lagdeling. Er det noen som er /nettopp har vært i området og kan si noe om hvordan det ser ut? mvh Trond Hindenes
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy