Jump to content

Sridd

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Sridd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sridd's Achievements

  1. Ja jeg er spent å se hva Lifjell har å by på! Skal få testa så mye jeg kan på de dagene jeg er der så kan gi rapport når jeg er tilbake😊
  2. Takk for svar:) ja jeg leste den fra inatur, den var nyttig. Skal selv ta med både flue og haspel, så håper å treffe et godt fiske. Tenker å prøve store holmetjønn ja, og kanskje blomtjønnan, godalstjønn og tritjønna. Et vann jeg lurer litt på er årstaulstjønni, har du prøvd der?
  3. Hei Tenker meg en tur på Lifjell neste uke for å fiske. Satser på vestsida da det virker som det er mindre folksomt og litt mer ''urørte'' vann. Har ikke fisket der før, men har hørt at noen vann på vestsida kan holde fin ørret. Hvis noen vil tipse om bra vann hadde det vært hyggelig. Jeg kan også rapportere etter turen om fangsten hvis det er ønskelig:) fisker gjerne i mindre vann og de som ligger litt i utkanten og lengst fra stier, syns det er mest spennende, så kommer til å prøve det på denne turen også. Tips om ang (mark, sluk, flue) tas også gledelig i mot:) Er student i Bø hvis noen lurte.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy