Gå til innhold
  • Bli medlem

Sridd

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sridd

  1. takk for gode svar, da får vi se om lykken en med oss og fisket:)
  2. Ja jeg er spent å se hva Lifjell har å by på! Skal få testa så mye jeg kan på de dagene jeg er der så kan gi rapport når jeg er tilbake😊
  3. Takk for svar:) ja jeg leste den fra inatur, den var nyttig. Skal selv ta med både flue og haspel, så håper å treffe et godt fiske. Tenker å prøve store holmetjønn ja, og kanskje blomtjønnan, godalstjønn og tritjønna. Et vann jeg lurer litt på er årstaulstjønni, har du prøvd der?
  4. Hei Tenker meg en tur på Lifjell neste uke for å fiske. Satser på vestsida da det virker som det er mindre folksomt og litt mer ''urørte'' vann. Har ikke fisket der før, men har hørt at noen vann på vestsida kan holde fin ørret. Hvis noen vil tipse om bra vann hadde det vært hyggelig. Jeg kan også rapportere etter turen om fangsten hvis det er ønskelig:) fisker gjerne i mindre vann og de som ligger litt i utkanten og lengst fra stier, syns det er mest spennende, så kommer til å prøve det på denne turen også. Tips om ang (mark, sluk, flue) tas også gledelig i mot:) Er student i Bø hvis noen lurte.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.