Jump to content

erikk

Aktiv medlem
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by erikk

 1. Tenkte å lage en liten samletråd for snøforholdene på de ulike fjellområdene i Trøndelag. Noen som har fått testa toppturskiene så langt i vinter og kan rapportere om gode snøforhold noen steder?
 2. Noen som holder til i Trondheim og har testa fluestanga så langt i år? Isforhold? Klekkinger? Ser isen ligger de fleste stedene i Bymarka ennå, men det nærmer seg.
 3. Mange gode tips her, tusen takk! Mtp overnatting så har vi vel tenkt å bo i telt hele uka, mest sannsynlig, men vi er nok avhengig av å få ladet telefoner, kamera etc et sted. Noen som har lure tips mtp dette?
 4. Blir nok mest sannsynlig i slutten av juli/begynnelsen av august.
 5. Har egentlig ikke tenkt så mye på hvilken øy/øyer nei, den fineste Foretrekker fjelltur og fjellvann, men fint å telte i fjæra noen netter også ser jeg for meg.
 6. Hei Har planer om en tur til Lofoten på ca 1 uke i sommer. Hva må man se, hvilke fjell må man opp på, hvilke vann må man teste fluestanga i, hvor telter man etc etc? Tar gjerne i mot tips dersom noen har noe å dele
 7. Eneste problemet er at jeg ikke har motorsagkurs. Og hva med husly, stiller fjellstyrene med det tro? Om jeg skulle få jobb i et fjellstyre som ligger litt unna Trondheim tenker jeg.
 8. Tusen takk for tips, skal sjekke ut litt med Norsk Sau og Geit
 9. Jeg bor i Trondheim, men har jo mulighet til å forflytte meg litt rundt om i Trøndelag. Sauegjeter er absolutt aktuelt, har du forslag til hvem jeg kan kontakte?
 10. Har erfaring med hund ja, hatt hund selv store deler av oppveksten og sånt. Mange hunder i familien. Noen som vet av noen hundekjøringsteam rundt om i Trøndelag som kunne vært aktuelt?
 11. Mange takk! Bakgrunn ja, glemte det. Har ingen utdanning innen natur, miljø og den slags nei. Studerer innen helse og idrett. Har kun egne erfaringer fra eget friluftsliv med jakt og fiske.
 12. Hei Har sett litt rundt omkring etter en sommerjobb som innebærer en slags form for friluftsliv. Har kontaktet mange av fjellstyrene i nærheten for å høre om de kan ha noe ledig som fjelloppsyn. Er det noen som har andre tips til andre aktører man kunne forhørt seg med for en lignende jobb? Holder til i Trøndelag. Har sett at DNT trenger hytteverter, men det er jeg ikke så interessert i. Ellers er jeg interessert i det meste som innebærer friluftsliv. Har vært inne på tanken om å kontakte hundekjøringsteam for å høre om muligheten for å få en slags sommerjobb der, men her bør man vel ha kontakter og skikkelig erfaring med hundekjøring tenker jeg. Tar i mot alle tips.
 13. Snakket med Arne Langen ved Langen Gjestegård på telefon tidligere i dag, han sa det var 10cm med snø.
 14. Noen som vet om det er nok snø til å gå på ski i femundsmarka nå?
 15. Noen som har erfaringer med femundsmarka på denne tida av året? Er det ski som gjelder eller må man gå til fots fortsatt?
 16. Det blir to turer i jula, en før jul og en i romjula. Turen før selve julaften legges mest sannsynlig til områdene sør for Nea der vi starter i Ås og går nedover mot sørungen. Turen i romjula planlegger vi å legge til Femundsmarka. Noen som vet av fiskevann der det er mulig å få noe?
 17. Jeg skal på tur i jula og i den sammenhengen lurer jeg på om det er noen som har erfaringer med isfiske i desember? Har alltid trodd at isfisket er helt dødt i desember og har derfor latt isborret ligge hjemme. Leste en plass at blant annet røya er på hugget i desember. Stemmer dette?
 18. En stund siden jeg var der nå, men mener å huske at det var staket merking noen plasser. For det meste røde merker på steiner og trær.
 19. Vi har også tenkt noe i den duren. Jeg har ikke vært der før selv. Har bare vært på ramsjøhytta og der var merkingen bra i hvertfall og lett å følge. Det var forøvrig på sommerstid, vet ikke hvordan det er på vintern. Satser du på å gå på ski? Har du tenkt å overnatte på turisthyttene eller har du med deg telt/presenning?
 20. Ser på webkameraet til Væktarstua at det er litt snø i stugudal. http://www.vaektarstua.no/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=26 Også er det meldt litt snø til uka.
 21. Har tenkt litt på områdene rundt stugudal, evt gå fra stugudal til storlien eller meråker. Tar gjerne i mot erfaringer og tips om noen har.
 22. Hei Vi er tre gutter som skal på tur i jula. Vi er litt usikre på hvor vi skal dra. Vi tenker å være ute i 2-4 dager. Turen blir til fots eller på ski avhengig av forholdene. Vi bor i Trondheim og det bør være mulig å komme seg dit med buss/tog. Noen som har tips? Erik
 23. Hei! Noen som har erfaringer med isfiske i jovatnet og hestsjøen, eller andre vann i nærheten der? Tenkte å dra oppover dit ei helg på tur. Mvh, Erik!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy