Gå til innhold
  • Bli medlem

Torill

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Torill

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Koda - om du må ha en pose i tillegg til den fra Marmot vil vel det si at den er i tynneste laget... Hmm, står igjen med WM Puma altså? Andre gode forslag? Big Agnes - noen som kan anbefale?
  2. What's on your mind?

  3. Big Agnes var nytt for meg. Noen som har prøvd disse posene eller har erfaring med merket? Regner med temeparturen på -5 er oppgitt i Farenheit? Hva med denne posen sammenlignet med de jeg nevnte: Rab Andes 800W eller Marmot W Ouray ? Varmt nok?
  4. Sikkert gode poser, men de kommer ikke i kort versjon. Skulle vel hatt en litt kortere pose - eller? Jeg spør...
  5. Har bestemt meg for å gå til innkjøp av en god vinterpose. Har en tresesongers + en sommerpose fra før.Jeg er 160cm og av typen hunkjønn Posen må jo da ikke være for lang - og det setter straks noen begrensninger i utvalget. "Drømmen" er kanskje WM Puma GW , men den er jo sinnsykt dyr. Hva sier dere til: Rab Andes 800W eller Marmot W Ouray Er de varme nok til teltturer på fjellet vinterstid, eller må/bør jeg opp ett hakk i pris og temp? Rab Andes har 800fp og comfort på -13, Marmot har 600fp og comfort på -15.5 (!) Hvorfor? Hvilken er best? Andre forslag? ME Glacier 1250? Og til slutt: hvor kan jeg gjøre "kuppet" - best mulig pose til minst mulig penger? Har sett litt på tidligere debatter her inne og noen vil sikkert nå foreslå å kombinere to poser (even. de jeg har fra før), men jeg ønsker altså en egen vinterpose i dun. Den polske varianten som i noen tråder blir nevnt ønsker jeg ikke. Vi forutsetter at underlaget er varmt nok (Exped down 7?). Hjeeeeeelp, Torill
  6. Har rundt 4 dager som tenkes tilbringes ved området Bømlo. Håper på litt fin padling og noe klatring og/eller sykling. Vi er ikke kjent og trenger forslag? Takk Torill
  7. Dukket opp en ide om kajakkpadling rundt/ved de greske øyer. Noen som har padlet i området? Tips - ideer? Hvilke årstid / måned er best? April? Noen områder/øyer som egner seg bedre enn andre? 10-14 dager ok for en slik tur? Enkelt å leie kajakker?....... Dette er helt i startfasen for eventuelt videre planlegging så turfølge har jeg heller ikke "i boks" enda. Noen som eventuelt kunne være interessert? Mvh Torill (32)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.