Gå til innhold
  • Bli medlem

SpiffyViffy

Passivt medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Utrolig flott! Fikk selv beskjed om at piezo'en er på vei i posten. Sånn får man lojale kunder for livet. 🙂 Takker igjen så mye for tipset!
  2. Takk for lenken. Har nå forespurt ny piezo til lite plus'en min. 🙂 Så etter at jeg sendte skjemaet at dette gjelder for land i EU. Blir spennende å se om det dukker opp noe i posten.
  3. Hoisann godtfolk! Er det noen som har snublet over noen 25% rabattkoder på fjellsport i det siste? Har prøvd de gamle traverne som Sol25, gave20, godtur osv. men får ikke napp. Edit: GAVE15 fungerer. Men... skulle gjerne hatt de ti prosentene ekstra!
  4. Jeg tror man kan gjøre flere kjøp på den, det kunne man gjøre tidligere iallefall. 🙂 GAVE20 fungerer også nå.
  5. Heisann! Den virker å fungere her fremdeles! Men ikke på superdeals og nedsatte produkter 🙂.
  6. Akkurat nå virker det å være rabattkodetørke på FS, dessverre. Valgte derfor å bestille varene mine på outnorth, 400 kr avslag på bestilling over 2000. Kode: OUT400
  7. Så nettopp spørsmålet om primus essential stove var noe tess. Tror jeg ville gått for den oppgraderte utgaven -primus primetech 2.3l - . Her får du med en nonstick-gryte, med ekstra varmeveksler i bunnen, piezotenner, låsbart håndtak og lokk med sil. Den brenner dønn stille og er i tillegg fin å se på. Alt dette for 200 kr mer. Stekepannen kan du ta med fra trangia'en din . Jeg har selv 1.3 litersutgaven og er superfornøyd. Har brukt den i lett bris uten problemer. Men nå skal sant sies at Trangia har en veldig god vindbeskyttelsen som muligens er noe bedre. https://www.outnorth.no/primus/primetech-stove-set-2-3l#Onecolour
  8. Og DER var "Vår25" borte akkurat når man skulle trykke på 'kjøp'. Noen som vet hva den har blitt erstattet med :D ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.