Gå til innhold
  • Bli medlem

Unge Haugen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Unge Haugen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ah, smart! Superlim i forkant og neglakk etterpå var et godt tips, takk!
  2. Ja, det er et godt poeng, så det bør nok kanskje forsterkes med lakk for å gjøre de litt mer holdbare. Jeg har gjort noen forsøk med UV-lim, men da synes jeg, som du er inne på, det fort vekk blir for mye, spesielt på små kroker. Men det er vel som med alt annet, det blir vel enklere med mer trening
  3. +1 til Vikerfjell fra meg. Sjekk ut "Vikerfjell Fisk" på Facebook. De håndterer kultiveringsarbeidet i Vikerfjell, og er svært behjelpelige. Spennende område!
  4. Hvordan fisker du når du fisker med marfloimitasjoner i fjellet med fluestang? Jeg tenker da primært på følgende: Inntrekk Raskt/hurtig? Rykkvis/eller handtwist. Dersom rykkvis, hvor lange inntrekk snakker vi? Dybde Holder det med flyteline, eller kan det lønne seg å fiske disse dypt med enten intermediate eller full synk? Farge Hvilke fargekombinasjoner av disse imitasjonene må man ha i boksen for å dekke de fleste scenarioer? Størrelse Samme som forrige, hvilke 3 størrelser bør man har for å være greit dekka?
  5. Her var det mange flotte fluer, lett å bli inspirert til å få satt seg ned og bundet noen selv. Jeg har store ambisjoner om å bruke del tid på buzzerfiske i vår, så da begynner det virkelig å haste med å få bundet opp en boks! Noen som har noen tanker om det er nødvendig med epoxy/lakk når man binder buzzere, eller funker de like fint uten?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.