Gå til innhold
 • Bli medlem

Paradigma

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Paradigma

  Dunjakke

  Har brukt min RAB med Event membran i to år nå, og jeg innser at det er det beste kjøpet jeg noen gang har gjort på utstyrsfronten. Hetten er noe av det beste jeg har vært borti på en jakke. Membranen er helt vanntett (event brukes også i mange tørrdrakter), lett i vekt og tar liten plass nedpakket i posen som ligger i innerlommen. Med en vanntett jakke er det viktig å lufte den godt ut etter du har brukt den i fysisk aktivitet, men når det sludder sidelengs sitter jeg i dunjakken med et smil om munnen. Kostet 4000 når jeg kjøpte den, men var verdt hver en krone.
 2. Husk at det er på den sørlige halvkule, årstidene er omvendt. Februar er derfor sensommer og oktober er på slutten av vinteren.
 3. Ikke dumt å ha en vanntettpose med dunjakka i og evt skifteklær slik at du kan skifte til tørre klær om du skal campe eller ha en lengre pause.
 4. Takk folkens, nå tror jeg det skal funke, må bare finne frem innstalasjons cd-en igjen..
 5. Får ikke åpnet mapsource for tiden på grunn av feil i instalasjonen. Får opp følgende feilmelding: Etter reinstalasjon vil det likevel ikke fungere. Noen som har vært borti noe lignende?
 6. Statskog Nordland-kortet (inatur.no) gjelder for alle områder innenfor Grane kommune. Breivatnene, Lappskardvatnene, Lomstjønnan og Lauvvatne er innenfor en DN eiendom og går også under overnevnte kort. Sånn var det i allefall før nasjonalparken ble opprettet. Er det noen som vet om det er fisk i Mosvatnet (790) ved Mosvasstinden?
 7. Dette vebostadvannet dere snakker om, kalles det Vebbestadvatnet på kartet og ligger over riksvei 83?
 8. Spent på hva dette vil medføre for området. Siste eksamen idag så skal bli godt å dra heim til Helgeland og det blir garantert et par turer inn i dette fantastiske området.
 9. Kjøp Bård Næss sin bok "Naturen i Fokus - bli en bedre naturfotograf", den er inspirerende, gir gode tips og inneholder noen av de beste naturbildene som er tatt i Norge (mener jeg).
 10. Legger inn et bilde av "gårdsreven" til besteforeldrene mine. Det frister å skyte den da det er svært mye rev i området, men da er jeg nok ikke velkommen tilbake til Mormor på en stund
 11. Legger ut et bilde av Heilhornet da jeg i helga var langt ute i havet og fikk en spennende vinkel på Heilhornet. Bildet er tatt fra øygruppen Hortavær i Leka kommune.
 12. Takk for svar. Har sett på upandunder og det virker som det er verdt en tur innom. Fine priser er det også. Andre som har gode tips?
 13. Jeg skal en uke til England og Wales i begynnelsen av september. I den sammenheng må det jo en tur eller tre til fjells. Det høyeste fjellet i England/Wales blir jo Snowdon, som ikke er spesielt spennende da det går jernbane til toppen. Er det noen som har forslag på fine fjell sør for Liverpool? Regner med det blir en del shopping av utstyr også. Hvilke sportsbutikker må jeg få med meg? Er det mye å spare i England? Padler en del og er på jakt etter tørrdrakt, så om noen kan anbefale noen padlebutikker hadde det vært knall.
 14. Lovund? Ser ut som det er en del fugler der, så satser på det..
 15. Nå visste det seg jo at yr hadde rett angående været i Trondheim på 17. mai..det ble jo sol hele dagen!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.