Gå til innhold
 • Bli medlem

livsnyter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om livsnyter

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ro, utfordringer, trening, endorfiner, adrenalin, tid med venner, tid alene, tid til å reflektere, aktiviteter som bygger kunnskape og selvtilit, utsikt, møte hyggelige folk og rett og slett MORRO!
 2. Bildet tatt på vei mot tindeklubbhytta i Skagastølsdalen sist lørdag kveld.. In the moment, ingen blits, ingen redigering, ingen fancy kamera.. Rett og slett god stemning på tur
 3. Var der i helgen, brukte ett 50 og ett 60.. Holder fint ned igjen
 4. Hei har vært i tromsøområdet noen dager nå, var på Blåtind i går og opplevde mye lagdeling i snøen og det er mange naturlig utløste skred i bratt tereng. Skredfaren i området var vurdert til 3 og det kunne stemme godt. Men det er bra med snø, og flotte forhold når man kommer over 300-400 meter!! Vi ungikk å gå turer som var brattere en 30 grader og tenkte oss godt om i forhold til terrengfeller etc. God tur!
 5. Jeg vet i alle fall at Marker sine bindinger forskyves fremover når du setter de i gåmodus, dynafit sine er jo faste.. Det kan være grunnen til dette blir annerledes. Det skal være et merke på skiene der "senter på sko" skal være, stemmer dette med sentermerket på skoene skal de være riktig montert i forhold til normal montering. Noen vil jo ha bindingene montert annerledes feks jibbere som vil ha mer eller mindre sentermonterte bindinger på skiene.
 6. Om jeg hadde kjørt med bindinger jeg var redd for at skulle løse ut på grunn av slag mot underlaget, eller som jeg ikke stolte på ned der det er så utsatt at et fall blir katastrofalt tror jeg at jeg hadde kjøpt meg noen tøffere bindinger gitt..
 7. K2 Sidestash med Marker tour fungerer utmerket!
 8. Jeg går og kjører på Marker Tour F12, litt tyngre men verdt det synes jeg..
 9. Har han lyst til å bruke så mye penger på trening er vell ikke det de dårligst investerte kronene.. Jeg har en kompis som lett svir av 100.000.- i kasinoet på Kielbåten, og fortsatt synes det er greit.. For meg er det veldig mye penger, for han er det en liten dråpe i et ganske stort hav.. God tur til Killi Steinar, tror du kommer ganske godt ut i forhold til mange andre på det fjellet!
 10. Om du skal ha ryggsekken din på et muldyr 3 dager på vei til en eller annen basecamp så ødelegger du en duffelbag til 700.- i stedet for en sekk til 4000.- så det er absolut et fantastisk produkt til sitt bruk.. putter du ryggsekken i en duffelbag når du skal ut å fly så slipper man og alt styret reimene på en ryggsekk medfører på en del flyplasser
 11. Jeg gikk i en organisert ekspedisjon på Aconcagua i vinter, men noen norske som gikk samme dag som oss hadde kjøpt en del tjenester fra et byrå. De betalte litt for å få hjelp til å organisere en del av de "kjedelige" tingene slik som transport fra Mendoza til Inca, transport til parkgate (Vacas), muldyrtransporten, dofasiliteter i fjellet, adgang til oppholdstelt i basecamp, opplysninger om vær og vind osv. Det jeg tror de var mest fornøyd med var at de kunne bruke et "ordentlig" toalett i basecamp og at de fikk muligheten til å kjøpe en god 3 retters middag de dagene de var lei drytechen.
 12. Jeg reiste med Eco i -09. Hadde en flott tur og alt gikk som planlagt. Snakket med noen nede der som hadde ordnet alt fra Arusha. De kom ut av det noen tusenlapper billigere men ikke helt den store forskjellen. De hadde da brukt noen dager på å organisere det der. Det vi så på turen var at det er stor forskjell på hva slags service de forskjellige "byråene" yter. Vi opplevde at Eco sin service lå blant de som var fornuftig bra. De som hadde booket "high end" hjemmefra fikk det. De som hadde booket nede i Afrikaland opplevde stor variasjon.
 13. Hei Er det noen som har en fersk snøraport fra toppene i Hurrungane? Mye, lite, fast, løs, hvit, gul..?
 14. [Hidden Content] Samme sted? I så fall er det noen år siden det ble oppdaget..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.