Gå til innhold
  • Bli medlem

Steffed

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Steffed

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ok, nå har jeg lest den andre tråden også, og selv om jeg ser at Bento mener det samme som meg, så nytter det visst ikke. Dessuten har jeg selvfølgelig problemer med å dokumentere det ene eller det andre (får visst teste dette etter hvert). Men jeg vil uansett prøve meg på Fuglehundens uttalelse om at det er hårene som isolerer; Jeg mener at med hårene ned vil skinnet fordele vekta di noe bedre over hårene, og en større mengde luft isolerer deg fra det kalde underlaget. Idèen er jo å skape et lag med luft mellom underlaget og deg selv? Jeg vil også nevne at fottøy og klær laget av skinn har hårene ut, men dette kan jo selvfølgelig være fordi det ville være noe knotete å kle på seg ellers.
  2. Det kan godt hende at samene du kjenner gjør det. Men de samene, turfolk og rein jeg har møtt bruker hårsiden ned, fordi det isolerer bedre da, og fordi selve huden ikke blir like fuktig.
  3. Jeg vet ikke hva dere gjør, men jeg har sett mange som gjør feil, og jeg festet meg ved kommentaren om at "impregneringa er glatt rett mot snøen". Vær så snill å legg skinnet med håret ned! Skinnet er ikke skapt for å ligge med innsida ut, ellers ville reinen gjort det. Hvis du absolutt vil ligge i "bærrævva" på et mykt, hårete skinn, så legg et ekstra skinn oppå det som ligger med rettsia ned.
  4. Jeg har vokst opp med M77, og selv om jeg sikler etter Alfa Bever for tiden, så må jeg si at M77 er en aldeles brukbar sko. Jeg bruker en ergonomisk/anatomisk såle inni, og sauser dem godt inn med Fagerjordens Foxwax (lokalt produkt fra Plurdalen i Rana). OK, de blir kanskje litt myke i læret, men de blir helt tette. EDIT: Æsj så nå at denne tråden var avslutta i fjor vår.. sånn går det når man søker.. -Håper ikke dere begynner å krangle igjen nå
  5. Steffed

    Rifle

    Hmm jeg trodde Rhinoen med sine 7,70 pr kule var dyr. Kan det stemme at TBBC koster 10.18 kr pr. kule? (Schou Våpen) Oppdatering: Er Trophy Bonded det samme som TBBC? Fant Federal Trophy Bonded som Fabr.ammo.
  6. Steffed

    Rifle

    Gidder ikke å starte en ny tråd for dette her.. Har ei Howa 1500 i kal. .223 rem til fuglejakt, men jeg har begynt å tenke litt på passende rådyrammo. Jeg så en test på "sluttstykket", og en i Vapentidningen. Rhino Solid Shank 50 grains kom jo godt ut, men noen sier at den ikke er å få kjøpt i fabrikkammo. I Vapentidningen står det derimot at den fins som fabrikkladet, og jeg lurer på hvor, og hva patronen heter? Finner ikke noen steder.
  7. Hver gang jeg drar på tur, putter jeg SIMkortet i min gamle Ericsson R310. Ikke den mest moderne telefonen, og ikkeno kamera. Men den har vel så bra signal, og den er stort sett avslått, så batterilevetid er ikke noe tema for meg. (levetiden er forresten høyst brukbar)
  8. Bisamrotte ble observert i Røssågavassdraget for et par år tilbake
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.