Gå til innhold
  • Bli medlem

tebremn

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vil vel ikke si at dette var svar på sp.mål heller. Til orientering, så er dette ikke mine første M77. De første var i 1989, og har ikke hatt noen bedre etter. Nei, jeg går ikke så mye på hardt underlag, men fuktig er det en god del av. Derfor også påkrevt med høy legg. Og ja, jeg vet det finnes støvler. Grunnet til jeg spør, er at jeg kun tidligere har benyttet skokrem. Siste paret ble jeg litt våte i på slutten. Prisen ??? Tja.......... Jeg mener noen hundre ikke er for mye. Hva andre mener er for meg uintressant. Jo jeg er enig i at de er litt uanatomiske. Men hva gjør det, når de etter noen gngsår etc. sitter som støpt ?
  2. La nå usakligheten ligge. Kan du ikke svare seriøst på et innlegg så la heller være. T.o.m. du forstår at ditt innlegg blir tatt som useriøst. Selv om mulig du mener noe annet.
  3. tebremn

    Marsjstøvlene M77

    M77 Jeg har nettopp kjøpt meg nye Marsjstrøvler (Verner's). er det noen som har gode råd om behandling før bruk og under/etter bruk. Bør jeg sette de inn med noe spesiellt før jeg tar de i bruk? Og evt hvor får vi tak i dette. Og noen som har gode råd for å unngå de gnagsårene jeg med flere hadde de første ukene av militærtjenesten ___________________________ mvh
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.