Gå til innhold
 • Bli medlem

Helios

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Bestillte derfra for 1 mnd. siden, og da gikk det 1,5 uke fra jeg bestillte til jeg hadde varene på døren hjemme. Varene sendes med "USPS" og dette fungerte meget bra.. Fikk momsen som oppkrav da jeg fikk pakken.
 2. Har ikke laget mat til fire på det men tror ikke det skal være noe problem. Ser at oslo sportslager anbefalter dette til 2-3 personer.. Har prøvd det til 3 personer og tror derfor at det er nok til 4..
 3. Har et "Primus litech super set" som inneholder en kasserolle på 1,7 liter og en på 2,1 liter samt en stekepanne og lokk. Er knallfornøyd med dette settet.. Bruker å ta med meg 2 litern når jeg bare skal på turer som bare krever vannsmelting. [Hidden Content]
 4. Synes å lage en nøttemix med sjokolade, tørket frukt og div nøtter er en vinner på tur. Masse fett av den riktige sorten og masse raske karbohydrater. Ikke for å være pirkete men aminosyrer er protein.
 5. Ble nyskjerrig på "SPOT" systemet og sendte derfor en mail til HRS Nord Norge og spurte om de kjente til dette systemet, noe de ikke gjorde, men skriver : "Vi anbefaler satellittkommunikasjon, både for tale/data og som nødmeldesystem (nødpeilesender)." Jeg tolker denne mailen dithen at de anbefaler nødpeilesender. SPOT er jo sattellittkommunikasjon basert men ikke nødpeilesender. Slik jeg har forstått det er det en privat bedrift i USA som mottar nødmeldingen og vidresender den til nermeste redningssentral, noen som vet om dette er korrekt? isåfall er det jo et potensial for et sva
 6. Helios

  bytte av jakke

  Det er bare å ta kontakt med sportsnett, de er utrolig serviceinstillte etter min erfaring. Men du må nok sende jakken inn til de, slik at de kan sende den videre eller få den reparert hvis det er en fabrikasjonsfeil.
 7. Har 3. 1 rødsprit, 1 gass og 1 multi. Fikk multi for første gang i vinter, skal bli morsomt å teste.
 8. Hei Har en Norrøna integral 45 å lurer på en ting. I en lomme oppe til høyre (hvis man ser fra skulder reimene) er det ei blå reim som jeg ikke sjønner helt hva den er til.. Noen som kan hjelpe?
 9. Ser heller ikke hvordan 3\4 stålkant utgjør noe forskjell.. Åsnes hadde vel ei ski før uten stålkant men nå har alle stålkant, må ned på turski (Åsnes Ustaoset) for å få uten stålkant. Takk for rådet Hilsen Heilos
 10. Skal nå gå til anskaffelse av nye fjellski og lurer derfor om det ville vert lurt å ikke velge stålkant med tanke på hunden? Ser at noen anbefaler å heller velge 3/4 stålkant. hva er deres meninger om dette? Har sett på åsnes vikafjell skiene som har 3\4 stålkant, men de er jo endel smalere, og sikkert et dårligere spenn en amundsen (gamle rago) skia som jeg egentlig har mest lyst på, men den har jo hel stålkant Eventuelt om det er noen som vet om noen tilsvarende gode fjellski uten stålkant, men med et godt spenn slik at man kan ha endel vekt på ryggen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.