Jump to content

triise

+Sponsor
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About triise

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

triise's Achievements

 1. Da ble det Helsport Ringstind SL 2 på XXL sin reward kampanje. Betalte 4700,- og slang like så godt på et Wiglo 6 til den nette sum av 6700,- 😅 man kan ikke ha for mange telt… 😂
 2. Da dukker det opp flere og flere ting til vurdering. 🤔 Noen som har erfaring med Nordisk Telemark? [Hidden Content]
 3. Godt poeng. Jeg skulle så gjerne ha sett og prøvesittet i telt(ene) før jeg bestemte meg. Nå er det Nord-Norsk villmarksmesse i Bardu til helga, mulig (men heller tvilsomt) noen som har det der og som kanskje har det oppslått.
 4. Klatre på isfjell ja, det er saker det! Jeg fikk oppleve dette selv, men i en litt mer kontrollert sfære. I forbindelse med ett oppdrag i Framstredet måtte vi opp på et isfjell for å gjøre en jobb, og det er ganske spesielt å ha opplevd
 5. Takk for svar og tilbakemeldinger alle sammen. Fikk litt los på Hilleberg Enan etter å ha lest litt på nettet. Blir jo noen kroner dyrere, men det kan jeg være villig til å betale for å få et velfungerende telt med mine preferanser. Dillemaet nå står mellom Enan og Akto, men iom at Akto er såpass mye tyngre, så er det nok Enan som utkrystalliserer seg som "vinneren". Når det er sagt så er det 2 brukte telt til salgs, ett fra 2015 med Kerlon 600, og et spiller nytt med Kerlon 1000 stoff. Vektforskjellen er hele 200 gram på disse teltene. Noen som har pro´s and con´s på 600 vs 1000? Er det andre forskjeller på teltene som jeg bør være oppmerksom på?
 6. Hei, Sitter på gjerdet og vurderer et lett telt for å ha med på solo-turer. Og er veldig lysten på SL1, mest pga vekt på 1,0 kg. Har en kompis som har SL 1-2 som veier 500g mer, og leser litt om at dette har litt utfordringer i vind og så videre. Noen som har erfaringer på nyeste modell SL1? Jeg er 187 cm høy, og har egentlig ikke behov for å sitte så mye oppreist inne i teltet (tror jeg... mulig jeg endrer mening etterhvert). Har også et Ringstind pro 2 som jeg bruker litt på vinterstid når jeg drar pulk, og er veldig godt fornøyd med dette. Spørsmålet er nå om jeg kan forsvare for meg selv å bruke 6000.- på enda et telt... (nr 7 i rekken) 😁
 7. Ja, nå har jeg ikke brukt den veldig mye, men den fremstår som solid tross sin lave vekt.
 8. Ja, det er skjelden noe problem med Fjellsport etter min erfaring. Har handlet noen månedslønner der Gikk for en FMS-300 Titanium Stove gassbrenner. Veier 45g og er hendig og nett å bruke. Får plass til denne og en liten gassboks inne i min 700ml Snønix titankjele, så da blir det kompakt og lett.
 9. Nope, det er ikke underburn. Noe galt med brenneren fant jeg ut etter litt mail med Fjellsport. Fikk penger tilbake og har kjøpt en 40 grams brenner i stedet. Denne skulle være "lett-versjon" for sommerbruk.
 10. Hei, Har latt den stå å brenne ganske lenge. Flammen forandrer seg ikke noe. Den har brent i kanskje 5 min når bildet er tatt. Tent opp på vanlig måte med lighter. Og kjelestøttene var rødglødende ja.
 11. Kjøpte en Optimus Crux Lite for å ha med som matlagingsprimus på fjellet, da Sotoen blir for kraftig. når jeg prøvekjører denne i garasjen, så blir det en veldig gul flamme. Skulle nesten tro det er noe galt med denne…? det er uansett hvilken innstilling den står i. Burde jeg bare sende denne tilbake til fjellsport? Eller skal det være sånn? Noen som vet?
 12. Skal forsøke meg litt på det. Jeg har opplevt at jeg måtte presse den litt andre veien for å få helt blå flamme. Mulig nøkkelen til suksess er avstand mellom dysa og sprederen(?)
 13. Hei, har en Optimus Polaris som jeg har hatt ca ett år og som jeg ikke blir helt kompis med. effekten er oppgitt til hele 4,2 kw. Og med det skulle den være mer enn nok til å varme opp et Helsport Fjellheimen X-trem i -10° og vindstille(?) min gamle optimus 111 klarer i alle fall dette, og den er på 2,7 kw… vi hadde så vidt lunk under taket i natt, og det ble en kald morgen uten kaffe… 🥶 fyrer med renset bensin fra Biltema. Og føler at jeg ikke får veldig god effekt. Samtidig så pulserer den ofte og lager en flapprelyd. noen som er kjent med dette? Tips? Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en overnatting, hvor den oppførte seg som en trassig unge. Til slutt så ville den ikke brenne i det hele tatt(!). Det kom ikke fuel ut. Har demontert, men ikke funnet ut hvorfor. Nå fungerer den etter sammenskruing. Ikke spesielt tillitsvekkende å ta med på vintertur… IMG_0367.MOV
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy