Jump to content

Ellefjell

Aktiv medlem
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ellefjell

 1. Mulig du rett og slett er heldig å få gjennom dine reklamasjoner uten videre? Jeg sitter dessverre igjen med dårlige opplevelser hos Fjellsport, Bergans og Fjellsport og dette gjelder den siste tiden og ikke HVER GANG jeg handlet hos dem. Bergans feks.innrømmte selv, at servicen ikke var slik de bruker å yte og la seg lang flat for det. Fjellsport reagerte arrogant og barsk og Stormberg har jeg en pågående sak som jeg håper at ordner seg. Tror meg, jeg SØKER ikke konflikt, men det er nok noe med at jeg IKKE GIR MEG så lett og opprettholde diskusjonen til man enes på en god måte. Og dessverre har ikke Fjellsport og jeg klart det i siste saken. Når det gjelder kvalitet, så skal produktet holde til sitt formål...ikke mer ikke mindre.
 2. Det er vel kanskje terskelen min på når og AT jeg sier fra (adressert til rett person) når noe ikke er som det skal. Mulig du og jeg er forskjellige her? Jeg kunne bare ha godtatt og ikke brydd meg videre...jaja, sånn går nå dagen! Jeg sier gjerne fra også på restauranten om maten ikke holder mål, likedan som jeg gjør når en jakke eller en flaske ikke holder mål. Noe galt med det?
 3. Stormberg er så dårlig i kvalitet. Siste sak jeg hadde, er en Vannflaske som rev av i henkefeste : sa fra, fikk ny, ville ha refundert pengene, var ikke mulig. Bestilte ny på rabattkode og samme dritten skjedde på nytt. Dem beklager, men siden jeg brukte rabattkode ved første bestilling som var betaling for flasken, dvs det vises 0 på faktura, får jeg ikke refundert prisen den koster. Skjønner Dem som kan. Er drittforbannet. Så skal jeg få flaske nr 3 og selge den på finn.no som ubrukt.
 4. Enig .. Dem annonserer å være bærekraftig...helt det motsatte er de....her MÅ jeg bestille en ev reklamasjon via nett, istedenfor å ordne det i butikken. Hadde feks en skade på et produkt som ble godkjent som reklamasjon...fikk ikke bytte det i butikk. Jeg er sååååå ferdig med denne butikken og dens policy og kundeservice!!!
 5. Samme her med 2 Dunjakker...nr 2 var erstatning av nr 1 som hadde akkurat samme rift...nå ha jeg 3 dunjakker av dårlig kvalitet fra Stormberg, 2 ødelagte i sømmene og en ubrukt. Syns ikke de har en grei policy...hadde heller sett at jeg får refundert penger å kjøpt andre plasser.
 6. Stormberg er verste jeg har opplevd på kvalitet. Nærmest ALT er lvalitetsløst. Og så får man en rabattkode istedenfor penger . Man er altså nødt å handle enten samme produkt eller noe annet. Kundeservice er mangelfull og i fysisk butikk tørr de ikke ta egne avgjørelser. Jeg må henvende meg til Kundeservice på nett. Styr unna...jeg holder i hvert fall på å avvikle denne kvalitetsløse butikken.
 7. Husker den Nemosaken din....tja...hva skal man si ??? Bare en ting å gjøre: melde kundebehandling til Fjellsport til forbrukerrådet! VERSTE butikken jeg kom over. Og jeg handlet ikke lite før ...men heldigvis finnes andre butikker som er hakke bedre.
 8. Stilte nettopp dette spørsmålet til Bergans i dag: hvorfor blir dårlige anmeldelser og svaret deres ikke publiserte. Spent om jeg får noe svar.
 9. Det må du gjerne si til vedkommende på kundeservice på chatten som opplyste om det var mulig å kontakte sjefen på pm. Det var IKKE mitt første valg. Men hadde du møtt en så bastant og frekk gjeng, ville du kanskje også gått videre. Aldri opplevd maken, og er IKKE allene om det, ser jeg jeg.
 10. Ikke kjøpt lykt men et annet produkt og fjellsport brånekter å ta det som reklamasjon...".feil med kroppen min" fikk jeg høre. Hørt maken til frekk og arrogant kundeservice. Kontaktet sjeffen På privat melding da jeg var dtittforbannet over behandlingen fra hennes ansatte. Verste av alt: hun støttet sine ansattes oppførsel og klaget på meg og at jeg måtte akseptere at produktet ikke var noe galt med og beklager at jeg opplevde å være missfornøyd med både kundeservice og produkt. Fikk rabattkode på latterlige 25 % . Og dere som handler hos fjellsport skjønne at en rabattkode kun kan brukes på spesielle produkter, ikke nødvendigvis det jeg her og nå treng. Så ergo: den er ubrukelig, da den ikke KAN brukes på rabatterte produkter. Sjefen gav seg ikke og henviste til demmes policy. " saken er ferdigbehandlet " sa hun . Ser at jeg ikke er allene med opplevelse av slik oppførsel. Produktene er bra så lenge de gjør jobben, men ikle bruk tid å krangle om dine rettigheter som kunde! Veldig skammelig denne butikken!!!
 11. Min erfaring med kundeservice på fjellsport er noe ytterst dårlig. For noen useriøse folk der , inkl Hu som er sjefen. Her melder jeg som kunde om et produkt som er ubrukelig til sitt formål. Dem påstår at produkt er slik det skal være, tilby ikke å forandre/fikse det som ev hadde løst problemet, men holder på å krangle med meg som kunde. Dem tilby en latterlig kode på 25 prosent rabatt på VEL OG MERKE FULLPRISPRODUKTER. Denn koden er da gyldig i 2 -3 mnd ...dvs en periode der Dem kjører rabattsalg på omtrent alle varer. Ergo: jeg får ikke bruke de 25 % oppå de eksisterende rabatter. For noe jævla sleipe policy...kommer aldri til å handle mer der. Tenk å kjøre en slik elendig kundeservice.
 12. UPDATE: trodde etter all den dårlige kommunikasjonen med Bergans at løpet var kjørt. Selveste sjeffen Mette skrev at det ikke godkjennes som reklamasjon da dette var selvforskyldt, noe jeg nektet på. Så skrev jeg en frustrert anmeldelse på siden til Bergans og spurte om denne kundeservicen er den nye standarden og at jeg er temmelig trist og oppgitt over dette. Vipps....DA var reklamasjonen godkjent og man skrev svar på innlegget: "...ser at saken løste seg på EN GOD MÅTE"...LATTERLIG, men jeg klager ikke, fikk som jeg ville OG kan bruke buksa igjen. Det er hovedsaken. Men folkens: det var en nokså hard kamp.
 13. Sønnen vokser som ugress. Hvem har fjellstøvler i str. 40/ 40,5 å avse???? Må være mulig å prøve så rask som mulig. Dvs Tromsø område
 14. Når jeg gå gjennom anmeldelser på nett ifm Bergans er de fram til 2020 /21 nesten utelukkende veldig bra, ala det du ref.til. Det jeg opplever har ikke vært før, så DET må nok være den nye standarden. Ingen tilbakemelding i 2022 på FB side til Bergans. Er det tilfeldig, mon tro?
 15. Ja...og hos meg er det jo langt fra "tynt grunnlag"...det er ei eller anna kjerring som har bestemt seg for å gi meg pepper og kose seg ved sin hovmodige kundehåndtering. Men man kan vel melde slike til forbrukerrådet om man ønsker å fighte...men hvem gidder å ta opp kampen for en reklamasjonssak ??
 16. Maken til dårlig oppfølging fra kundeservice BERGANS. Dem sitter altså på min bukse som fortsatt er UAVGJORT om det er en reklamasjon. Sendte dem kjøpsbevis med dato og pris som Dem krevde for å se om buksa er INNAFOR tidsfristen når det gjelder reklamasjon. Og det er den! Men Dem nekter faen meg å godta bekreftelse på at den er kjøpt. Dem vil ha en kassalapp på buksa som er kjøpt i 2018. Da surrer jeg rundt og sørge for at jeg innhente bevis på at den er kjøpt på UNDER 5 år og så godkjenner Dem ikke på bakgrunn av en bekreftelse fra butikken og utskrift fra konto!! Er så oppgitt!!!
 17. Bra - det støtter mitt kjøp. håper jeg snart får anledning å prøve selv - er jo 100 liter sekk
 18. ...men du hadde ingen erfaring med HELDRE telt som jeg etterspurte, eller?
 19. Har noen denne? Fikk den i dag i posten (fra finn.no)og ble meget forundret over designet? Er det en slik rull-ned-pakksekk -system? Uten topplokk? Dette var overraskende, men er skeptisk. Virker tungvindt og upraktisk. Hvordan funker den i praksis?
 20. Nettopp...ikke forstår jeg det heller. Buksa er passe og romslig. Jeg har bare bøyd meg ned og så rev dette...en klar svakhet som er blitt over tid...som sagt, så er den noen år gammel men likevel. Slik SKAL i bare skje. Har ikke hekta meg fast i noe nede i skrittet.
 21. ja, jeg har sendt bilder av skaden - og det er nettopp det du sier og dem sier: buksen er produsert for 5 år siden, men solgt i 2018/2019 ...så her skulle de være greie å reparere kostnadsfritt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy