Gå til innhold
  • Bli medlem

finfyr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av finfyr

  1. Kristian J. Vabø skrev (På 18.1.2022 den 18.21):

    Hvilken bukse er det snakk om? ...hvis man får spørre?!

    Jeg har og letet etter en som jeg ikke finner på lager noen vei, så ble heller en Vidda Pro til... Så dette blir den fjerde Vidda Pro, i en samling på 7 Fjällräven-bukser 🤣

    Fjällräven Polar Bib er den jeg ser etter... Ikke lett å finne noen plass, i riktig størrelse. Og som sender til Svalbard.... 

    Lurer på om jeg skal ta sjansen og se hva som skjer når de skal frakte fra Finland til Svalbard. Og ja, jeg må vel bare regne med å måtte betale ganske mye mer enn de skal ha i nettbutikken. 

  2. På 19.7.2016 den 21.43, UTE avdelingen skrev:

    Vi har to Ally kanoer  - har hatt dem i mange år - de lar vi være oppslått. Vi oppbevarer dem hengt opp i bakhagen utenfor sesong. Kanoene er falma, men helt fit for fight. Tror de tåler mye! 

    Gammel tråd, men henger kanonene deres enda? Hvordan har dere hengt de opp? 

    Vurderer å henge opp min kano selv, men er usikker på hvordan.... 

  3. Prosjektet er igang igjen, noen år etter!

    Har bestemt meg for å gå for statisk tau, og ble anbefalt i et hytteblad (!) å stramme opp tauet gjennom en tauklemme for å klare å holde det stramt nok. 

    Det er 20% på tauklemmer på fjellsport, og lurer på om jeg kan bruke Petzl Basic Tauklemme til taubanen? Vurderer også å bestille tau med det samme, og da er det vel bare spørsmål om hvor lang en tar seg råd til å kjøpe..., 

     

     
  4. Var ikke noen trådpose til bardunene da jeg kjøpte mitt for noen år siden, så det er i tilfelle noe nytt de har begynt med. Her stapper vi også bare teltet i bagen, og legger stenger osv. på toppen når det er ferdig stappet. 

    Altfor lenge siden sist tur, på tide å komme seg på tur igjen! 

    • Liker 1
  5. Den 7.9.2016 at 23.09, Hammer skrev:

    Isbjørn har varme poser for barn. og voksne. Ikke er det så forbanna dyrt heller.

    Vi bestilte egne poser til barna fra Isbjørn. Litt mindre enn voksenposer, men fremdeles så store at de har de i mange mange år fremover. Store og tunge, men veldig varme :) 

  6. Den 12.7.2016 at 17.27, borgern skrev:

    Gjør ikke noe om den ligger montert bare den er skyddet så den ikke ligger i sola.

    Hvor stort problem er dette? Tåler den ikke noen dager i sollys, eller kan den trygt henge på en vegg når solen en sjelden gang titter frem?

     

  7. 1 minutt siden, steinlav skrev:

    Takk. Tråden var gammel. Jeg holdt på å si noe om det, men fant det irrelevant så lenge den var topptreffet når jeg søkte åpent på kano dalsland. Dalsland er Dalsland. Det er litt OK at det er noe som et uforanderlig. Opplevde det samme på Telemarkskanalen i fjor. Omtrent 15 år siden sist. Ingen merkbar forandring.

    Vi skal vurderer tur dit igjen, men det er så mange ting en vil gjøre på ferie. Telemarkskanalen har vi også besøkt med kano, en flott opplevelse for store og små. 

  8. 4 timer siden, steinlav skrev:

    Første gang jeg var i Dalsland for 30 år siden ble jeg veldig skuffet da vi kom til den første leirplassen og oppdaget hvor tilrettelagt alt var. Dette var jo på ingen måte villmark. Det tok ca en kveld å venne seg til det, og vi hadde en fantastisk tur. I midtsommeruka for 14 dager siden dro jeg tilbake med samboer, seks 13-15 åringer og en 6- åring. Vi hadde en flott tur etter mine begreper. Ungdommene syntes også å være veldig fornøyde. En del tyske kanopadlere i nord, men kun 2-3 småbåter før vi passerte Håverud. Se mer: http://speidern.weebly.com/2016-dalsland-sverige.html

    Morsomt at du svarer i en 7 år gammel tråd, men likefullt veldig interessant for oss som har vurdert tur til dette området. Og flott med så detaljert beskrivelse av de ulike etappene, siden er bookmarked :) 

  9. 34 minutter siden, Bjørn J skrev:

    Norrøna Falketind kan bli klam på gode sommerdager. Mine to favoritter til godværsbruk er Norrøna Bitihorn lightweight og Norrøna Fjørå flex1. Sistnevnte har svært gode luftemulighheter langs låret, og er veldig behagelig i bruk. Men ingen av disse tåler mye regn, så du bør ha en tynn vanntett overtrekksbukse i sekken, f.eks. Norrøna Fjørå dri1, den veier 250 gram.

    Har også et par utgaver av Bitihorn Lightweight og er veldig godt fornøyd. Har også en short av samme typen, anbefales absolutt.

    Ser mange skriver bra om Norrøna Fjøra flex1. Synd at Norrøna skal ha små mye logo og nanv på den buksen, for meg fremstår den veldig "glorete". Kunne tenkt meg den med mindre logo og navn, som på bitihorn. 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.