Gå til innhold

Bobe

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Så sant så sant. Vi f å r se om noen har det på lager
 2. Takk for tilbakemelding og tips. Har i dag et fjellheimen 4. Veier jo ingen ting i forhold til Taiga. Men ser ungene trivs godt i telt. Ser som du sier at nesten ingen har teltet lenger, og få klarer å fortelle meg når de får det. Blir jo litt nervøs når jeg er vant med Helsport service om det er noe. Synes bare Varanger Dome er så steike dyr.
 3. Ja Bergans er uaktuelt samme hva det er. Har ikke en god erfaring. Men har heller ikke erfaring med Frisport. Bare helsport her i gården nå, men vi får se. Høres bra ut, og øvelse gjør vell mester. Takk for svar
 4. Hvordan er erfaringen med teltet etter noe tids bruk. Har alltid hatt lyst på Taiga. Og etter mye jobb har jeg fått 1 kone, 2 barn og 1 hund, så nå kan jeg forsvare investeringen. Er det verdt de 8500kr det ligger til nå.
 5. Har ringstind1 1 selv. 182 og 115kg. Men elsker dette teltet. Etter x antall netter sendte jeg det nå inn til Helsport for en liten rep på Bardu festa etter en del harde vindfulle netter. Men det tok de 0 kr for å gjøre. Sitter greit i telte med stoltrekke på liggeunderlag. Og liker veldig godt å ha telte i "gapahuk" mode. Har ikke sl utgaven. Ser det mye kan åpnes i begge sider. Det ser veldig kjekt ut.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.