Gå til innhold
 • Bli medlem

HEsBo

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HEsBo

 • Bursdag 11. august

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. +1 for tynn ull her. Synes T-skjorte i ull er behagelig, selv midtsommers. Som det nevnes over så er ikkje dette taktikken for å unngå myggstikk på armane.. Også synes eg det blir mindre lukt i ullplagg, som er et stort pluss på svette sommerturer. Meget fornøyd med bla. Devold-trøyer.
 2. Eg har også bare to poser. Ein 3-sesong i kunstfiber som holder ned til frysepunktet, og åpnes opp for å brukes som dyne på sumarstid. No ser eg også på å gå over til 2-posesystem der posene er kompatible med kvarandre, som beskrevet av fleire over. Tenker da å gå for ein god 3-sesong dunpose som kan benyttes tidlig vår til sein høst for utenom på de varmeste sommerdagene. Suppleres med ein fiberpose som kan trekkes utenpå 3-sesong dunposen for bruk på vinterstid, og aleiene for bruk på sommeren.
 3. Eg er "bare" 182cm høg, veier rundt 75kg og har brukt Amok Dramur (2019) std. størrelse i snart ett år no. Komplimentert med Downmat 9 LW på kvar tur. (Har drassa på downmat'en heile året da utstyrtslageret var tilnærmet lik en slikk og ingenting når eg endelig bestemte meg for å starte friluftslivet i fjor. Kjøpte litt utstyr som kunne brukes heile året for å spe investeringene litt utover. Har mao fått mykje ekstra trening i 3-sesong og kuperte terreng 🙃) Har heile tida tenkt at den vanlige Draumr-størrelsen er perfekt for meg og har, når det skal være sagt, sovet veldig godt i den til
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.