Gå til innhold

SigvaldR

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SigvaldR

 • Bursdag 27. jan. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Rogaland

Nylige profilbesøk

367 profilvisninger
 1. Dette med å reagere på et hår bak en list, ble nok tatt litt bokstavlig her. Er en så allergisk har en så store utfordringer i hverdagen at en drar nok ikke på DNT hytter. Den store majoriteten av allergikkere tåler en viss mengde. Du får aldrig en hundeeiger til å forstå hvordan allergi er. Det som er greit er at en vet om hytten en skal til er fri for hund eller ikke. Og det forutsetter, at er det først bestemmt at en hytte skal være fri for dyr, så bør dette håndheves 100%. Dersom 10% av besøkende på hytten har med seg hund inn og ødelegger hytten for allergikere, så er det en nesten umulig å få hytten tilbake til en tilstand der den er allergivennlig. Så enten eller. Å gå 6 timer på tur innover heia med barn for så å komme til en hytte som en ikke kan bo på pga. at andre ikke tar hensyn til forbudet på hyttene, hva skal en gjøre da? At hund og hundeeiger bur i anneks eller sikringsytte vil fungere for alle. Tror også at fremover blir antall turfølger som har en allergikker med seg større en turfølger med hund. Jeg mener at forbudet bør håndheves ganske hardt når det først er bestemt at dyr ikke er tilatt i hovedhytten.
 2. Noen som vet hvordan forholdene er på Smørstabbreen nå? Er det snø nok til å krysse uten tau som vanlig?
 3. Er fine forhold tror jeg. Er et innlegg dersom du søker på Viglesdalen, om akkurat det samme tidligere i vår.
 4. Takk for info. Det er den veien jeg kommer.
 5. Er lite kjent med hvordan Jotunheimen er om vinteren. Så jeg håpet på litt info før jeg drar om en uke eller to. Noen som vet om det er brøytet opp til turtagrø? Noen tips til hvor det er lettest å dra en pulk opp på fjellet fra Turtagrø? følge veien kanskje?
 6. Beste brillene jeg har hatt og til en god pris er Bollè brillene som Turistforeningen selger. Fantastisk filter, lette og gode å ha på.
 7. Rappellen ender rett ved "hjørnet" Herfra småklyving/gåing ned til rapellfeste ved svaene.
 8. Takk for info. Får ta den senere en gang.
 9. Er det noen som vet hvordan forholdene på Stetind er nå? Er ofte ute å reiser med jobb, og kommer da i nærheten av fine toppturer. Men jeg er aleine på disse turene og trenger en å gå klatre-turer med. Skal til Harstad neste uke, og kunne gått på stetind Fredag 1 Juni. Noen som har lysst til å bli med? Jeg er nybegynner på trad-klatring, men har vært på Storen, Store Austabotntind, Smørstabbtraversen og Romsdalshorn.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.