Gå til innhold
  • Bli medlem

dragsy78

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om dragsy78

  1. Arcteryx Alpha LT bukse og jakke! Dyrt!, men topp passform og slitestyrke!
  2. Planlegger tur til Kilimanjaro Januar 2012. Noen som har tatt turen og kan anbefale valg av sovepose? Har forstått det slik att temperaturen varierer mye..
  3. 1. Western Mountaineering Bison sovepose 2. Easton Kilo 3-season telt 3. Mountain Works Cold War parka
  4. Nej, men har veldig god erfaring me Katadyn Mybottle som er det samme konseptet. Kan anbefalest! http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=1100369&prodid=27560
  5. Var på Snøhetta på Dovre (2286m) for 1 uke siden. Ikke uvanlig mye snø og se der ihvertfall. Kun på toppen som vanlig og noen flekker her og der fra 1500m og opp. Litt råtten snø men ikke noe problem og gå..
  6. Arcteryx Beta AR! Du betaler litt ekstra, men kan nesten garantere deg att du vil bli fornøyd. Har brukt den nå i snart 2 år til alt fra skiturer, toppturer, fisketurer til jakt (kanskje ikke og anbefale så lenge du ikke skal jakte noe som har hørsel som den 7-far i huset) Har ikke merket noe antydning til slitasje eller lekkasje. Buksa puster som en hund med løpetid... http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=484&cid=314
  7. Nå er sjansen for og treffe på en Bjørn i Trysil/Femund nesten like liten som å treffe på ett troll på Dovre:) Men dersom noen tips demper bjørnfrykten til kona, så er det første dere kan tenke på er og unngå matlaging i eller rett utafor teltet. Prøv og tilberede evt lagre mat ca 100 m fra teltet. Spesielt mat med kraftig lukt som fisk, kjøtt, bacon osv. Også produkter som såpe, myggmiddel, solkrem etc har kraftig lukt og kan ha en tiltrekkende virkning for bjørnen. Husk att matlukt setter seg i klærne, så ett tips er og ikke la klær som dere laget mat i ligge i teltet. Pakk dem evt i en vanntett sekk/pose og la dem ligge evt ved plassen dere tilbereder mat. Det er også ett tips og unngå camping på plasser som det er campet på før da det kan ligge mye matrester og div både over og under jorden som vi ikke kan lukte, men bjørnen kan.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.