Gå til innhold

rodnebb

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. I fjor var jeg på tur med barna i Fjorda, i Oppland. Vi leide kano ved Vestland Kanoutleige, og padlet rundt på Vestlandsfjorden og Haukfjorden. Flott tur, alt for mye mygg og utrolig tett med andre campingturister - det var ca 50m mellom hvert telt. Fordelen med denne turformen var at det var ganske lett å få med seg alt turutstyret som trengs når det er 3 som skal dra samtidig som det bare er 1 som skal bære. Er det noen her som har tips til tilsvarende turområder innen 5-6 timers kjøring fra Oslo? Dvs. fine områder for kanotur, og kort avstand fra vei til der man setter kanoen ut i vannet?
 2. Vi endte opp med en tur til Nissedal, kjørte opp forbi Gautefall og brukte noen hytteveier til å komme opp på fjellet. Gikk så inn til Tveit-Øverlandsvatnet og overnattet der - det var passe tur både for stor og liten, og masse blåbær i lyngen. Ellers hadde vi tenkt oss til Jettegrytene i Nissedal, men det må bli en annen gang!
 3. Ivarsbu er kjempefint , har vert der flere ganger allerede - nå vil vi gjerne dra et annet sted
 4. Vi har lyst å ta en helgetur med overnatting i telt sammen med et barn på 4 år, og bor i Oslo. Har noen forslag til hvor vi burde dra? (1 overnatting, maks 1 time gange fra bil til teltplass) Vi ønsker å ha en ganske kort tur til teltplassen (helst ved et vann eller en elv, evt fin utsikt), og så ha fine muligheter for kortere turer ut fra den. Ønsker et spennende, urørt område med noe vann/ elv, halvåpent lende kanskje rundt tregrensa. Helst ikke i dypeste skauen, og helst ikke rett ved folk / trafikert område. (Altså ganske vanskelig å finne siden vi ikke har lyst å gå så langt). Vi har tenkt på Aurlandsdalen, men det er litt langt å kjøre. Har noen et bra forslag? Vi kikker litt på Telemarksområdet, men er egentlig åpen for det meste. Fiskemuligheter er et pluss. På forhånd takk.
 5. vi skal tenke på det, både oslomarka og skrim høres ut som gode forslag.
 6. Har noen eit turforslag for helgetur i Sør-Norge (avreise fra Oslo)? 2 voksne og 1 barn (3 år) Telttur eller overnatting i hytte. Gjerne mulighet for å fiske. Gjerne 1 overnattingssted (dvs reise eit sted på fredag og ta 2 overnattinger), overnattingssted max 2 timer fra bilvei. Fjell eller skog er like bra. Naturskjønne omgivelser
 7. God ide å starte på sognefjellet, da blir det ein kort første dag. Det går nok an å gå fra Skogadalsbøen til Vetti dersom ein begynner tidlig og slutter seint - spesielt viss ein overnatter på Vettismorki eller Vetti gard. Ellers kan ein overnatte ved Vormeli, eller i dalene rett under Hurrungane - alle disse hyttene er ubetjente, men åpnes med turistforeningsnøkkel. Viss du må ned i Utladalen er det litt tungt å gå opp igjen, men dagsetappene kan jo gjøres noe kortere. Dette er fantastisk fint område, finere enn å gå innover til F.eks olavsbu - som jo også er bra.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.