Gå til innhold
 • Bli medlem

rognposan

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Husk Hyre tel eventuelle junjorer, God tur!
 2. Summa sumarium, er det noen gassbokser som anbefales fremfor andre, med tanke på temperatur osv?
 3. Helt enig med deg Aspiranten. Jeg bryr meg heller ikke om garantien, som gjerne er kortere enn lovpålagt reklamasjon (og da er vel egentlig garantien verdiløs?) Leverte primusen til forhandler. Han sjekket o-ringen som forøvrig var fin (som forventet etter kun 3,5år). Primusen ble derfor sendt inn, noe som skulle gå som reklamasjon, selvfølgelig. Jeg konkluderer derfor med at det ikke er noen grunn til å stå med lua i hånda å tenke at dette burde en selv ha kostet, men rett å slett reklamere. Uannsett, reppsett skal kjøpes inn og jeg skal sette meg inn i vedlikeholdet, tar definitiv
 4. følger dette repsettet med primusen når den er ny?
 5. Det er mye snakk om vedlikehold her. Hva slags vedlikehold utøver dere, og hvor ofte? Skifter dere oringer før det begynner å lekke, og hvor ofte skifter dere de? Fint om noen kunne sette kjapt opp hva slags vedlikehold det er lurt å gjøre, og hvor ofte? og er det noen med forslag til det andre problemet, at primusen har en tendens til å slokke, selv etter at den har stått og brent en stund. Flaska ligger i "on" stilling. Er det noe annet enn eventuelt dysa det kan være? Har alltid kjørt på en dyr renset bensin fra G-sport
 6. Nok en gang takk for svar:-) Noen som vet om en link der det går klart frem hvordan jeg skifter denne pakkningen. ? Kan ikke se noen fremgangsmetode om det i det som fulgte med min primus. Vil ikke gjøre dette om jeg ikke får gjort en god jobb. En annen ting jeg kan spørre om. Har en kamerat som har samme type uten dette problemet. Vi pumper trykk, slipper ut bensin, forvarmer og starter primus. Min primus kan da ofte slukke, men hans brenner. Vi bytter primus, han får samme problem som meg, mens jeg får fyr på hans.... Ergo, er det ikke direkte en brukerfeil....? Tips?
 7. Takk for gode råd! Er dette vanlig at oppstår på en såpass ny primus, nesten 4 år? Tenker å prøve å reklamere på den, hva tror dere? Skulle tro en oring skulle holde lenger?
 8. Hei, Har hatt min primus omnifuel nå i 3,5 år, lite brukt. Brukte den i helga på bensin. Pumpet trykk på vanlig måte for så og åpne alle sluser. Da begynte det å lekke bensin, se bilde... Hva kan gjøres med dette? Skyldes dette manglende vedlikehold, eller kan det kanskje være en reklamasjon?
 9. rognposan

  Fiskebok?

  Noen som kan anbefale en god fiskebok på norsk, etter ørret. Sluk, mark, flue og dupp osv....
 10. rognposan

  "fluesnapper"

  Takk for tips! Da går jeg nok for str. 2
 11. rognposan

  "fluesnapper"

  Mange takk for svar! Er dette den minste str. (1) og er det den som er å anbefale? til flue og dupp?
 12. rognposan

  "fluesnapper"

  Noen som vet hvor en kan få kjøpt en såkalt "fluesnapper" en liten hurtiglås rett på flua.? med tanke på opphengerflue.... Og om dette kan brukes eller om det kun er knuter mot flua som gjelder...?
 13. Ettersom falketind paclite ikke produseres lenger trodde jeg kanskje det var den dr3i som hadde tatt over. Rart om ikke norrønna har noe paclite lenger i såfall.... Men mulig de har det?
 14. blir det kjøp skal jeg komme med rapport:-) Det som kanskje er et tankekors, den beskrives som rask aksjon..... altså samme som topp aksjon. Hvordan ser dere på det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.